Έρχεται νέο SUV από τη Fiat βασισμένο πάνω στο pick-up Toro

Με βάση το εικονιζόμενο pick-up Toro, η Fiat θα δημιουργήσει και ένα νέο SUV μόνο όμως για τη Λατινική Αμερική.
Μπορεί το Fiat Toro, το pick-up της ιταλικής εταιρείας με την ιδιαίτερη σχεδίαση, να μην το έχουμε δει στην Ευρώπη, στη Λατινική Αμερική όμως η Fiat σχεδιάζει να διευρύνει τις επιλογές αμαξώματός του με μια νέα SUV έκδοση βασισμένη πάνω σε αυτό.

Το νέο Toro SUV θα έχει τις κύριες γραμμές του pick-up,
με την οροφή να τραβιέται προς τα πίσω αντί της καρότσας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία, η Fiat ήδη από την εξέλιξη του Toro προετοίμαζε και την SUV έκδοσή του. Το νέο μοντέλο με σαφώς πιο επιβατικό χαρακτήρα, θα προσφέρει περαιτέρω στοιχεία άνεσης, θα είναι 5θέσιο και 7θέσιο, ενώ η σχεδίασή του θα είναι επίσης αρκετά μοντέρνα.

Οι κινητήρες του θα έρθουν από το pick-up Toro και θα είναι το ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης 1,8 E.torQ των 140 ίππων, μαζί με τον 2λιτρο MultiJet diesel των 170 ίππων. Αμφότερα τα μοτέρ θα συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο, με τη βενζίνη να λαμβάνει ένα 6τάχυτο της Aisin και τον diesel ένα 9τάχυτο της ZF.

Το νέο SUV της Fiat θα διαθέτει δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με τις δεύτερες να είναι διαθέσιμες μόνο στο diesel. Η παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο, ενώ όπως και το Toro pick-up, έτσι και αυτό, δεν αναμένεται να το δούμε στην Ευρώπη.

Πηγή: Autossegredos
TAG