Το νέο Nissan Note Black Edition είναι ένα πιο «αγριεμένο» Note

Πιο σπορτίφ εμφάνιση για το νέο Nissan Note Black Edition, που κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη.
Η Nissan παρουσίασε τη νέα έκδοση Black Edition του Note, η οποία ύστερα από μια σειρά από αλλαγές και βελτιώσεις, έρχεται για να καταστήσει πιο «αγριεμένο» το μικρό ιαπωνικό πολυχρηστικό.

Εξωτερικά, το Nissan Note Black Edition ξεχωρίζει με τις
μαύρες λεπτομέρειές του και τα περιμετρικά σπόιλερ.
Αρχικά και δικαιολογώντας την ονομασία του, το Nissan Note Black Edition έρχεται με εξωτερικούς καθρέπτες, χερούλια και περιμετρικά των εμπρόσθιων προβολέων ομίχλης σε μαύρο φινίρισμα, που συνοδεύονται από επίσης μαύρη οπίσθια αεροτομή και τροχούς 16 ιντσών ιδίας απόχρωσης.

Επιπλέον αυτών, το Note Black Edition διαθέτει και φιμέ πίσω πλαϊνά παράθυρα, ενώ το αμάξωμά του συνοδεύεται με όλα τα περιμετρικά σπόιλερ του πακέτου «Design & sports», που τονίζουν την εμφάνισή του.

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση του Note δίνει και πάλι έμφαση στο μαύρο, με αντίστοιχης απόχρωσης επενδύσεις, αλλά και κεντρική κονσόλα και επιλογέα ταχυτήτων σε γυαλιστερό μαύρο. Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός, με αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα πλοήγησης Nissan Connect με οθόνη αφής 5,8 ιντσών και πολλά άλλα.

Η Nissan προσφέρει το νέο Note Black Edition με 7 διαφορετικά εξωτερικά μηχανικά σύνολα. Η έκδοση είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες βενζίνης (1,2 λτ.) και diesel (1,5 λτ.). Τιμολογιακά, το κόστος του νέου μοντέλου ξεκινά από τα 17.545 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας.
TAG