Η νέα Mercedes G 350 d Professional είναι μια πιο σκληροτράχηλη G-Class!

Η Mercedes παρουσιάζει τη νέα G 350 d Professional, η οποία διαθέτει αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και εξοπλισμό που την καθιστά ιδανική για την πλέον σκληροτράχηλη χρήση.

Στη νέα G 350 d Professional ξεχνάμε τις περισσότερες από τις ανέσεις που προσφέρει στις υπόλοιπες εκδόσεις της η Mercedes G-Class, όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα, την οθόνη του ηχοσυστήματος, την ηλεκτρική ρύθμιση των καθισμάτων και του τιμονιού ή ακόμη και το τιμόνι με χειριστήρια για το κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακόμη και στα καθίσματα, υπάρχει ύφασμα αντί για δέρμα, ενώ στο πάτωμα έχουν τοποθετηθεί λαστιχένια πατάκια, με ειδικές τρύπες για εύκολο καθάρισμα και διέξοδο των νερών στο δάπεδο.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, η οποία έχει αυξήσει την απόστασή της από το έδαφος κατά 10 χλστ. με τελική απόσταση 245 χλστ, αλλά και μεγαλύτερες γωνίες προσέγγισης (36 μοίρες) και διαφυγής (39 μοίρες).

Εξωτερικά, η πιο σκληροτράχηλη G-Class ξεχωρίζει με τη μαύρη ματ γρίλια, τους επίσης μαύρους τροχούς 16 ιντσών με ελαστικά off-road 275/60 R16, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής 13 διαφορετικών χρωμάτων για το αμάξωμα.

Ο κινητήρας της είναι ο 3λιτρος V6 diesel των 245 ίππων της Mercedes, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων κιβώτιο 7G-TRONIC PLUS. Η δύναμη μεταδίδεται και στους 4 τροχούς μέσω τριών διαφορικών, που δίνουν τη δυνατότητα για κλείδωμα.

Για αυτούς πάντως που θέλουν ακόμη περισσότερα, η Mercedes συνδυάζει την G 350 d Professional με το ομώνυμο Off Road πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει προστατευτικό πλέγμα για τα φώτα, φιμέ παράθυρα, σχάρα οροφής με σκάλα, πλαϊνά σκαλοπάτια και ξύλινο δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ.

Στην Ευρώπη, οι πρώτες παραδόσεις της νέας Mercedes G 350 d Prosfessional θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο, σε τιμές που έχουν οριστεί από τα 79.968 ευρώ στη Γερμανία.
TAG