Το νέο VW #PinkBeetle είναι το πρώτο αυτοκίνητο με hashtag στην ονομασία του!

Το νέο VW #PinkBeetle απευθύνεται στους λάτρεις του στυλ και λόγω χρώματος, στο γυναικείο κοινό της κατηγορίας.
Η VW βάζει στην παραγωγή το νέο #PinkBeetle, μια ειδική έκδοση του «σκαραβαίου» με χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, αλλά και hashtag στο ξεκίνημα της ονομασίας της.

To #PinkBeetle χαρακτηρίζεται από το ροζ χρώμα, το οποίο
συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες και νέους τροχούς.
Το νέο VW #PinkBeetle θα διατεθεί μόνο στις Η.Π.Α. ως μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Beetle και χαρακτηρίζεται αμέσως από το ροζ χρώμα του («Fresh Fuchsia» όπως το ονομάζει η VW), το οποίο συνδυάζεται με μαύρους καθρέπτες και σπόιλερ, αλλά και ειδικής σχεδίασης πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό, συνδυάζεται και πάλι το ροζ, τόσο στις πόρτες
και το ταμπλό, όσο και στην επένδυση των καθισμάτων.
Στο εσωτερικό, το #PinkBeetle διαθέτει μαύρο ταμπλό με περιμετρικές ροζ επενδύσεις, αλλά και καθίσματα με καρό σχεδίαση από Golf GTI, που επίσης συνδυάζουν το ροζ με το μαύρο.

Ο κινητήρας της νέας έκδοσης του Beetle είναι ο 1,8 λτ. turbo βενζινοκινητήρας TSI των 170 ίππων ισχύος και 249 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Εξοπλιστικά, η VW ενισχύει το νέο #PinkBeetle με στοιχεία όπως τα Bi-Xenon εμπρόσθια φωτιστικά με LED φώτα ημέρας, το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα MIB II που διαθέτει οθόνη αφής 6,3 ιντσών και πλήρη συνδεσιμότητα με όλου του είδους τα smarthones, αλλά και το δερμάτινο τιμόνι, τα θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, την κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.
TAG