Αυτό το βελτιωμένο pick-up Ford Ranger είναι ένα πραγματικό τέρας!

Με απόσταση από το έδαφος 400 χλστ., αυτό το βελτιωμένο Ford Ranger δεν φοβάται ούτε το πιο σκληρό off-road.
Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Delta που ειδικεύεται στις μετατροπές pick-up μοντέλων, παρουσιάζει το νέο Ford Ranger Beast, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις, που το καθιστούν ανίκητο εκτός δρόμου.

H βελτίωση του Ranger αφορά στην αύξηση της απόστασης
από το έδαφος, με lift κιτ, νέα ελατήρια και ελαστικά.
Οι ειδικοί της γερμανικής εταιρείες έδωσαν έμφαση κυρίως στην αύξηση της απόστασης από το έδαφος του Ford Ranger, η οποία από το εργοστάσιο βρίσκεται στα 230 χλστ.

Εξωτερικά, το Ranger Beast ξεχωρίζει με τους φουσκωμένους
θόλους τροχών, τις νέες μπάρες και τα αυτοκόλλητα «Beast».
Έτσι, η προσθήκη ενός κιτ ανύψωσης και νέων ελατηρίων, αύξησε την απόσταση αυτή κατά 150 χλστ., κορυφώνοντας τις off road ικανότητες του Ranger. Στη συνέχεια, η Delta άλλαξε και τους τροχούς, τοποθετώντας ζάντες 20 ιντσών και ειδικά off road ελαστικά της Toyo, που προσθέτουν ακόμη 20 χλστ. και αυξάνουν συνολικά την απόσταση από το έδαφος στα 400 χλστ.

Στην εξωτερική εμφάνιση του Ranger, η Delta προσθέτει ένα εμφανές εμπρόσθιο bull-bar, τονισμένους θόλους τροχών, αλλά και μια μπάρα στην καρότσα με ενσωματωμένα LED φωτιστικά. Τα αυτοκόλλητα «Beast» στο αμάξωμα, ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές της όλης μετατροπής.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει ότι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος κοστίζει 3.500 ευρώ, με επιπλέον 3.900 ευρώ να απαιτούνται για τις ζάντες και τους τροχούς. Για τους νέους θόλους των τροχών το κόστος είναι 1.700 ευρώ, ενώ 590 ευρώ κοστίζει η μπροστινή μπάρα και 490 ευρώ αυτή στην καρότσα. Το συνολικό κόστος της μετατροπής βρίσκεται στα 10.180 ευρώ.
TAG