Ανανέωση για το Renault Clio και νέος diesel 110 ίππων

Η Renault παρουσίασε την ανανεωμένη γενιά του Clio, με μικροαλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά και με την προσθήκη του 1,5 λίτρων diesel των 110 ίππων στη φαρέτρα των επιλογών του.

Οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Renault Clio αφορούν στον αλλαγμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, την ελαφρώς αλλαγμένη εμπρόσθια γρίλια, αλλά και τη μεταφορά των εμπρόσθιων φώτων ημέρας μέσα στα φωτιστικά σώματα.

Ελαφρώς διαφοροποιημένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας του αυτοκινήτου, ενώ στην παλέτα των χρωμάτων εντάσσονται τέσσερις νέες αποχρώσεις. Οι αισθητικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τα νέα διαθέσιμα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Clio επωφελείται από την ύπαρξη νέων υλικών, τα οποία σύμφωνα με τη Renault αυξάνουν την απτή ποιότητα. Νέες επενδύσεις έχουμε και στα καθίσματα, ενώ ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών συστημάτων infotainment, με διευρυμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Στη γκάμα των κινητήρων, εκτός από τις εκδόσεις των 75 και 90 ίππων του γνωστού μας 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα, η Renault προσθέτει και την ισχυρότερη έκδοση των 110 ίππων, η οποία συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Παράλληλα, για πρώτη φορά ο 1,2 λίτρων turbo TCe βενζινοκινητήρας των 120 ίππων, μπορεί να συνδυαστεί με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, εκτός του διπλοσύμπλεκτου, αυτόματου EDC.

H Renault θα ξεκινήσει τις παραγγελίες για το ανανεωμένο Clio μέσα στο καλοκαίρι. Το λανσάρισμα είναι προγραμματισμένο πανευρωπαϊκά το Φθινόπωρο.
TAG