Νέα Skoda Superb SportLine με κινητήρες έως 280 ίππων

Στις αρχές Ιουλίου ξεκινά το λανσάρισμά της η νέα, πιο σπορτίφ έκδοση SportLine της Skoda Superb, με αρκετές αλλαγές τόσο σε εμφάνιση όσο και σε δυναμικά χαρακτηριστικά.

Η νέα κορυφαία έκδοση του μεγάλου σεντάν της Skoda θα είναι διαθέσιμη και σε στέισον αμάξωμα. Αισθητικά, ξεχωρίζει με τις ανθρακί 19άρες ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 235/40 R19 (στάνταρ με 18άρες ζάντες), τη μαύρου χρώματος μάσκα και καθρέπτες, το νίκελ γύρω από τα παράθυρα, τις μαύρες ράγες οροφής στο στέισον, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και τη μικρή αεροτομή στο τελείωμα του καπό του σεντάν μοντέλου.

Επιπλέον, την πιο δυναμική εμφάνιση της έκδοσης τονίζει η χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση, η οποία εξασφαλίζει παράλληλα βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο, σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό XDS.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η νέα Superb SportLine εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα με δέρμα αλκαντάρα, αλουμινένια πεντάλ, σπορ δερμάτινο τιμόνι με ασημί ραφές, LED φωτισμό, διακοσμητικά ανθρακονήματος και μαύρη οροφή.

Η Superb SportLine συνδυάζεται με τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. Αυτοί είναι οι 1,4 TSI 150 PS, 2,0 TSI 220 PS και 2,0 TSI 280 PS 4X4 για τη βενζίνη, αλλά και οι 2,0 TDI 150 PS και 2,0 TDI 190 PS για το diesel.
TAG