Έρχεται ένα νέο μικρό SUV από την Kia!

Βασισμένο πάνω στο πρωτότυπο Provo θα είναι το νέο μικρό SUV που ετοιμάζει η Kia για το 2017.
Η Kia θα κάνει την έκπληξη το 2017 και εκτός του Niro, που μας έχει ήδη δείξει, η κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει ένα ακόμη ολοκαίνουργιο μικρό SUV, που θα έχει πολλά κοινά με το νέο Rio που θα λανσαριστεί την ίδια χρονιά.

Το νέο μικρό SUV της Kia θα έχει πολλά κοινά με την επόμενη
γενιά του μικρού Rio, που θα δούμε στα τέλη της χρονιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αυστραλία, το νέο μικρό SUV της Kia θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση είτε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο, είτε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το νέο μοντέλο, θα λάβει στοιχεία της εμφάνισής του από το πρωτότυπο Provo του 2013 και θα διατεθεί τόσο στις Η.Π.Α. και την Αυστραλία, όσο και στην Ευρώπη. Επίσης, με την είσοδό του στην αγορά, το νέο SUV θα τοποθετηθεί δίπλα στο crossover Kia Soul, που θα κάνει ένα αισθητικό «φρεσκάρισμα» για να διαφοροποιηθεί από αυτό.

Θα πρέπει επιπλέον να σημειωθεί ότι το νέο μικρό SUV της Kia θα ακολουθήσει την πρώτη εμφάνιση της επόμενης γενιάς του Kia Rio, το οποίο θα αποκαλυφθεί πρώτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου.

Για το 2017 τέλος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η Kia έχει μια ακόμη πρεμιέρα, αυτή ενός νέου πισωκίνητου σεντάν με έντονα σπορ χαρακτηριστικά.

Πηγή: Motoring
TAG