Με 510 άλογα η βελτιωμένη BMW M3 της AC Schnitzer

Με πιο επιθετική εμφάνιση, ακόμη πιο σπορ ανάρτηση και 510 άλογα έρχεται η BMW M3 από την AC Schnitzer.
Η γερμανική AC Schnitzer παρουσιάζει τη νέα της βελτιωτική πρόταση για τη BMW M3 (και τη M4), η οποία αυξάνει την ισχύ της κορυφαίας «3άρας» στα 510 άλογα, ενώ αλλάζει και την εμφάνιση, αλλά και το στήσιμό της.

Το περιμετρικό αεροδυναμικό πακέτο είναι πλήρως carbon.
Ξεχωρίζει η μεγάλη αεροτομή πάνω στο πορτ-μπαγκάζ.
Πρώτα-πρώτα στο χώρο του κινητήρα, η AC Shnitzer προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα το οποίο δίνει στον 3λιτρο TwinPower Turbo S55 κινητήρα της BMW M3 επιπλέον 79 άλογα (510 συνολικά) και 95 Nm ροπής (645 στο σύνολο).

Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, με νέο σιλανσιέ, κλαπέτα και βελτιωμένο ήχο, ενώ υπάρχει και επιλογή είτε για την πιο σπορ ανάρτηση με χαμήλωμα 30 χλστ. εμπρός και 15 πίσω, είτε για την RS αγωνιστική ρυθμιζόμενη ανάρτηση με χαμήλωμα 40 χλστ. εμπρός και 30 χλστ. πίσω.
Δύο επιλογές ανάρτησης προσφέρονται, μία με χαμήλωμα
30-15 χλστ. εμπρός-πίσω και μία με 40-30 χλστ.

Στο αμάξωμα, η AC Schnitzer έχει ετοιμάσει ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο από πανάλαφρα ανθρακονήματα (π.χ. το εμπρόσθιο σπόιλερ ζυγίζει μόνο 400 γραμμάρια), που αποτελείται από περιμετρικές ποδιές, νέα πτερύγια εμπρός στο πλάι, διπλή πίσω αεροτομή (σε τρεις διαφορετικές επιλογές), νέο διαχύτη και καπάκια καθρεπτών. Υπάρχει και πλήρη γκάμα διαθέσιμων τροχών στις 19, 20 ή και 21 ίντσες.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό, η γερμανική εταιρεία έχει τοποθετήσει αλουμινένια πεντάλ και υποπόδιο, επιλογέα ταχυτήτων σε μαύρο αλουμίνιο ή με ψηφιακή αναγραφή των ταχυτήτων, βελούδινα πατάκια, αλουμινένιο χειρόφρενο και ακόμη και αλουμινένιο κάλυμμα για τον διακόπτη του συστήματος πολυμέσων iDrive.
TAG