Προς πώληση αντί ποσού 2,7 εκατ. ευρώ η μοναδική McLaren P1 με πράσινο carbon αμάξωμα!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές McLaren P1 που κατασκευάστηκαν και μάλιστα, η No 002 που βγήκε από το εργοστάσιο, θα δημοπρατηθεί στις 18 Αυγούστου στο Μόντερεϊ των Η.Π.Α. και αναμένεται να πιάσει ένα ποσόν κοντά στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Το ιστορικό αυτής της αν μη τι άλλο εντυπωσιακής P1 ξεκινά στις αρχές του 2014 όταν και βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της McLaren ως το 2ο μόλις κομμάτι (από τις 375 P1 που κατασκευάστηκαν) και το 1ο που δόθηκε σε πελάτη, αφού το No 001 παρέμεινε στην κατοχή της βρετανικής εταιρείας.

Το 2015 η McLaren ανακοίνωσε ότι δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες της P1 να αλλάξουν την εμφάνιση του supercar τους και να αντικατασταθεί το αμάξωμα με γυμνά ανθρακονήματα, με τον ιδιοκτήτη της P1 της δημοπρασίας να μη χάνει την ευκαιρία και αντί του ανάλογου ποσού να την παραδίδει στη McLaren για ανακατασκευή.

Η όλη εργασία απαίτησε σχεδόν δύο μήνες (από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2015), με το τελικό αποτέλεσμα να μας δίνει την πρώτη και μοναδική McLaren P1 με πράσινο carbon αμάξωμα. Πιστεύεται μάλιστα ότι μαζί με την P1 με τα μπλε ανθρακονήματα που παρουσιάστηκε το Μάρτιο, το αυτοκίνητο της δημοπρασίας είναι το 1 από τα μόνο 2 που έχουν λάβει το πλήρες γυμνό carbon αμάξωμα.

Το όλο ξεχωριστό αισθητικό πακέτο της μοναδικής αυτής McLaren P1 ολοκληρώνεται με τις πράσινες ματ σφυρήλατες ζάντες, αλλά και τις πράσινες επενδύσεις και πάλι από ανθρακονήματα στο εσωτερικό.
TAG