Ετοιμάζεται νέα BMW M2 με πάνω από 400 άλογα!

Με πάνω από 400 άλογα και set-up για χρήση σε πίστα θα παρουσιαστεί η νέα hardcore έκδοση της BMW M2.
Η BMW ετοιμάζει μια πιο hardcore έκδοση της M2, η οποία θα ονομαστεί CSL ή GTS (όπως η M4 GTS) και θα φέρει ένα ακόμη ισχυρότερο κινητήρα με δύναμη που αναμένεται να ξεπεράσει τα 400 άλογα.

Σε σχέση με την «απλή» BMW M2, η νέα έκδοση θα
ξεχωρίζει με την πιο αγριεμένη εμφάνισή της.
Όπως μεταδίδει το γερμανικό Auto Motor und Sport, η BMW έδωσε το πράσινο φως για την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της M2, η οποία θα λάβει χαρακτηριστικά αυτοκινήτου πίστας, στα πρότυπα την μεγαλύτερης και περιορισμένης παραγωγής BMW M4 GTS.

Το όνομα που θα τη συνοδεύει δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα είναι το «CSL» ή το «GTS», όμως σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο θα ελαφρύνει, θα αποκτήσει περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ και στο αμάξωμά του θα χαμηλώσει και θα είναι πιο επιθετικό.

Αναμένεται τα πίσω καθίσματα να φύγουν, μαζί και με κάποια εκ των υλικών της ηχομόνωσης, ενώ πάντα για λόγους εξοικονόμησης κιλών, πολλά μέρη του αμαξώματος θα κατασκευαστούν από ανθρακονήματα.

Στον κινητήρα τέλος, έναντι των 370 ίππων της τωρινής BMW M2, αναμένεται η ισχύς της νέας κορυφαίας έκδοσης να ξεπεράσει τα 400 άλογα, κάνοντας χρήση του 3λιτρου turbo μοτέρ της M4 GTS.
TAG