Η BMW μας δίνει μια πρώτη γεύση από την αγωνιστική M4!

Το πρώτο επίσημο σκίτσο της νέας BMW M4 GT4 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα, με το νέο μοντέλο να αναμένεται να ολοκληρώσει τις δοκιμές εξέλιξης στα τέλη της φετινής χρονιάς, ώστε να είναι έτοιμο για δράση το 2018.

Το νέο γερμανικό μοντέλο έχει ως βάση τη M4, από την οποία έχει δανειστεί τον 3λιτρο bi-turbo βενζινοκινητήρα και όλα τα ηλεκτρονικά. Παράλληλα, χρησιμοποιεί το ανθρακονημάτινο καπό της BMW M4 GTS, ενώ προσθέτει carbon πόρτες, αγωνιστικό εμπρόσθιο σπόιλερ και πίσω αεροτομή, αλλά και αγωνιστική εξάτμιση.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα, τα πεντάλ, αλλά και όλο το σύστημα πέδησης προέρχονται από την μεγαλύτερη αγωνιστική BMW M6 GT3.

H BMW θα προσφέρει τη νέα M4 GT4 σε αγωνιστικές ομάδες από όλο τον κόσμο, που θέλουν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα GT4. Παράλληλα, η BMW Motorsport θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο για ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς, που θα τους προετοιμάσει για την GT3 κλάση μέσω του προγράμματος BMW Motorsport Junior.

Οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2017, με την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου να αναμένεται στις 24 ώρες του Ντουμπάι τον Ιανουάριο του 2018.
TAG