Βελτιωμένη Mercedes-AMG GLE με carbon body kit αξίας 20.500 ευρώ!

To πλήρες body kit της TopCar μεταμορφώνει τη Mercedes-AMG GLE 63 σε ένα από τα επιθετικά SUV που έχουμε δει.
Η ρωσική εταιρεία βελτιώσεων TopCar παρουσιάζει το νέο, πλήρες body kit από ανθρακονήματα Inferno για την Mercedes-AMG GLE 63, με κόστος που ούτε λίγο ούτε πολύ αγγίζει τα 20.520 ευρώ.

Συνολικά, στο αμάξωμα υπάρχουν 23 διαφορετικά αλλαγμένα
τμήματα και προσθήκες με ή χωρίς ανθρακονήματα.
Συνολικά, το body kit της TopCar αποτελείται από 23 διαφορετικές προσθήκες και βελτιώσεις στο αμάξωμα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νέοι προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές και πίσω διαχύτη, πλήρη περιμετρικά σπόιλερ, custom καπό, ενισχυμένοι θόλοι για τους τροχούς, διπλή πίσω αεροτομή, νέοι πλαϊνοί καθρέπτες κ.λπ.

Το body kit χωρίς ανθρακονήματα κοστίζει 17.395 ευρώ, ενώ
για το carbon body kit το κόστος ανεβαίνει στα 20.520 ευρώ.
Στο εσωτερικό από την άλλη, η ρώσικη εταιρεία προσθέτει νέα πατάκια, πεντάλ σε μαύρο ή αλουμίνιο, αλλά και πλήρη κάλυψη με καφέ και μαύρο δέρμα, μαζί με έξτρα επενδύσεις από ανθρακονήματα.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί μεμονωμένα να επιλέξει τα παραπάνω τμήματα ή συνολικά σε πακέτο χωρίς ή με ανθρακόνημα. Στην πρώτη περίπτωση το συνολικό κόστος αγγίζει τα 17.395 ευρώ, ενώ στο πλήρες carbon πακέτο το κόστος ανεβαίνει στα 20.520 ευρώ.

Κορυφαία πολυτέλεια για το εσωτερικό με άφθονη χρήση
πανάκριβων δερμάτων και επενδύσεων από ανθρακονήματα.
Μεμονωμένα, το πιο ακριβό τμήμα του αμαξώματος είναι το ανθρακονημάτινο καπό το οποίο κοστίζει 4.950 ευρώ (!) και αμέσως μετά ακολουθούν ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας (3.400 ευρώ), ο πίσω προφυλακτήρας (3.100 ευρώ) και ο ανθρακονημάτινος διαχύτης (2.500 ευρώ).

Στο πεδίο του κινητήρα, η Top Car δεν ανακοινώνει εάν μαζί με το body kit προσφέρεται και κάποια αναβάθμιση στον 5,5 λίτρων V8 twin-turbo της Mercedes-AMG GLE 63.

Παρόλα αυτά, η ρώσικη φίρμα έχει παρουσιάσει στο πρόσφατο παρελθόν αναβάθμιση για αυτό τον κινητήρα με +125 άλογα στην «απλή» έκδοση και +131 στην S (συνολικά 682 και 716 άλογα αντίστοιχα), κάτι που λογικά θα είναι διαθέσιμο και στη νέα Mercedes-AMG GLE 63 με το Inferno body kit, δίνοντας έτσι την τελική πινελιά στην πολύ εντυπωσιακή βελτιωτική πρόταση της TopCar.
TAG