Νέα Brabus Rocket 900 βασισμένη στην κορυφαία Mercedes S-Class!

Η Brabus παρουσιάζει τη νέα Rocket 900, η οποία αποτελεί μια super βελτιωμένη εκδοχή της Mercedes-Maybach 600, με V12 βενζινοκινητήρα 900 αλόγων ισχύος, αλλά και με πιο επιθετική εμφάνιση.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η Brabus έχει ξεγυμνώσει της 600 από όλα τα λογότυπα, έχει προσθέσει μια νέα μαύρη γρίλια, αλλά και ειδικά φτιαγμένους προφυλακτήρες, μαζί με νέους μαύρους τροχούς.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα, το ταμπλό, το τούνελ της κονσόλας και το τιμόνι, αλλά και το εσωτερικό των θυρών και η οροφή έχουν επενδυθεί με ένα ειδικό γαλάζιο δέρμα της υψηλότερης δυνατής ποιότητας. Υπάρχουν επίσης ποτηροθήκες με μπλε φωτισμό, ενώ ακόμη και το πορτ-μπαγκάζ έχει επενδυθεί με γαλάζιο δέρμα και φέρει ακόμη και δύο ενσωματωμένες ομπρέλες κάτω από την πόρτα του.

Στο χώρο του κινητήρα, η Brabus παίρνει τον 6λιτρο V12 twin-turbo βενζινοκινητήρα της Mercedes και του χαρίζει 900 άλογα ισχύος και 1.500 Nm ροπής. Για να το καταφέρουν αυτό, οι μηχανικοί της εταιρείας αύξησαν τη χωρητικότητα του μοτέρ στα 6,3 λίτρα, τοποθέτησαν δύο νέες μεγαλύτερες τουρμπίνες, αλλά και σφυρήλατα πιστόνια, νέους εκκεντροφόρους κ.λπ.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι επιδόσεις της νέας Brabus Rocket 900 είναι απλά εκρηκτικές, αφού το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.
TAG