Το νέο Ford F-Series Super Duty έχει περισσότερη ροπή από μια Bugatti Veyron!

Τα νέα Super Duty pick-up Ford F-Series, δημιουργούν νέα δεδομένα στη δύναμη και τις δυνατότητες ρυμούλκησης της κατηγορίας.
Η Ford παρουσίασε την ανανεωμένη γενιά της σειράς Super Duty του best-seller pick-up F-Series, με περισσότερη δύναμη, εξωπραγματική ροπή και τις κορυφαίες δυνατότητες ρυμούλκησης για pick-up μοντέλο.

Με ροπή 1.254 Nm στη diesel του έκδοση, το νέο Ford F-450
SuperCrew μπορεί να ρυμουλκήσει έως και 14,7 τόνους βάρος!
Η ανανέωση της σειράς Super Duty του Ford F-Series περιλαμβάνει την παρουσία δύο κορυφαίων σε δύναμη κινητήρων, του 6,2 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα των 385 ίππων και 583 Nm ροπής, αλλά κυρίως του 6,7 λίτρων Power Stroke V8 diesel με 440 άλογα και απίστευτη ροπή 1.254 Nm. Η ροπή αυτή ξεπερνά ακόμη και αυτή της Bugatti Veyron των 1.015 ίππων (ροπή: 1.200 Nm)!

Κορυφαίες είναι και οι δυνατότητες φόρτωσης των «σκληρών»
pick-up της Ford, που φθάνουν σχεδόν στα 3.500 κιλά.
Ακόμη πιο εντυπωσιακές είναι οι δυνατότητες ρυμούλκησης της νέας σειράς των κορυφαίων pick-up της Ford, αφού στην έκδοση F-450 SuperCrew 4X4, το αμερικάνικο μοντέλο μπορεί να ρυμουλκήσει ούτε λίγο, ούτε πολύ ένα τρέιλερ βάρους έως και 14,7 τόνων! Φυσικά, πρόκειται για ρεκόρ στην κατηγορία των pick-up.

Αλλά και στις δυνατότητες φόρτωσης, η Ford ανακοινώνει ότι το νέο F-250 SuperDuty μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 1.900 κιλών, ενώ το νέο F-350 SuperDuty έχει ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 3.500 κιλών.

Παράλληλα με τις διευρυμένες δυνατότητες ρυμούλκησης και φόρτωσης, τα νέα Ford F-Series SuperDuty με τη βοήθεια και του αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων TorqShift, προσφέρουν και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με το παρελθόν.

Ολοκληρώνοντας, να σημειώσουμε ότι η διάθεση των νέων μοντέλων θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. το ερχόμενο Φθινόπωρο.
TAG