Καλύτερη ποιότητα και περισσότερη τεχνολογία για το ανανεωμένο Hyundai Tucson

Το Hyundai Tuscon βελτιώνει την ποιότητα και την εσωτερική ηχομόνωση, ενώ έχει και περισσότερα συστήματα τεχνολογίας.
Μπορεί στην Ελλάδα να μην το έχουμε δει ακόμη, όμως το νέο Tucson προσφέρεται στον υπόλοιπο κόσμο από την περσινή χρονιά και πλέον η Hyundai το ανανεώνει, τονίζοντας την ποιότητα, την ηχομόνωση και την τεχνολογία του.

Το ανανεωμένο Tucson εξωτερικά δεν έχει καμία αλλαγή,
διατηρώντας ένα πολύ μοντέρνο καμπυλόγραμμο αμάξωμα.
Ξεκινώντας με το ποιοτικό κομμάτι, η Hyundai έχει προσθέσει στο εσωτερικό των θυρών και στο ταμπλό γύρω από τον πίνακα οργάνων νέα και πιο premium υλικά, ενώ υπάρχει και ένα νέο μαξιλαράκι πάνω στην κονσόλα και δίπλα από το δεξί πόδι του οδηγού, για άνεση στο ταξίδι. Νέος είναι και ο επιλογέας του κιβωτίου, που προσφέρει καλύτερη αίσθηση κατά τις αλλαγές.

Νέα, πιο premium και μαλακά στην αφή υλικά προστίθενται
στην καμπίνα, μαζί με νέο high-tech σύστημα πολυμέσων.
Για τους λάτρεις των gadgets, η Hyundai προσφέρει ένα νέο σύστημα πολυμέσων με απόδοση 315 watt και εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay, ενώ έχουν προστεθεί νέοι αεραγωγοί για τον κλιματισμό και για τους πίσω επιβάτες.

Αρκετά βήματα έχουν γίνει και στην ηχομόνωση, ώστε ακόμη λιγότερος θόρυβος και κραδασμοί να φθάνουν στην καμπίνα. Έτσι, έχουν τοποθετηθεί νέες βάσεις κινητήρων, περισσότερα ηχομονωτικά υλικά, ενώ έχει βελτιωθεί και η αεροδυναμική, ύστερα από μικροαλλαγές στο design των μπροστινών κολώνων, αλλά και την προσθήκη νέας πίσω αεροτομής και νέων πάνελ στο δάπεδο.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την ενίσχυση των συστημάτων ασφαλείας του Tucson, αφού πλέον η γκάμα περιλαμβάνει Σύστημα προειδοποίησης εξόδου από τη λωρίδα, Σύστημα προειδοποίησης για την ύπαρξη αυτοκινήτου στο «τυφλό σημείο», Αυτόματο φρενάρισμα, Υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας και πολλά άλλα.
TAG