Νέα Mercedes G500 4x4² της Mansory για τους λάτρεις της υπερβολής

Περισσότερα ανθρακονήματα και 479 ίππους προσφέρει η Mansory στην πιο extreme έκδοση της Mercedes G-Class.
Η Mansory βάζει χέρι στην extreme έκδοση G500 4x4² της αειθαλούς Mercedes G-Class, τονίζοντας περαιτέρω την εμφάνισή της και ανεβάζοντας τη δύναμή της στα 479 άλογα.

H Mercedes G500 4x4² της Mansory ξεχωρίζει και λόγω του
χαρακτηριστικού γαλάζιου εξωτερικού της χρωματισμού.
Η έκδοση G500 4x4² είναι από μόνη της μια extreme Mercedes G-Class, αφού διαθέτει τον 4λιτρο biturbo V8 βενζινοκινητήρα της AMG, ενώ παράλληλα τον συνδυάζει με μια πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος 455 χλστ., καθιστώντας την ως το απόλυτο εκτός δρόμου «όπλο».

Στο εσωτερικό διακρίνονται τα υπέρ-πολυτελή καθίσματα, μαζί
με τις διάφορες επενδύσεις από ανθρακονήματα.
Η γνωστή βελτιωτική εταιρεία της Mansory όμως δεν μένει μόνο σε αυτά, αφού προσθέτει στο αμάξωματης extreme G-Class μια σειρά από τμήματα από ακριβά ανθρακονήματα (καπό με εισαγωγή, πλαίσια γρίλιας και προβολέων, θόλοι τροχών, μπάρα οροφής, πλαϊνοί αεραγωγοί), ενώ παράλληλα προσθέτει και ένα νέο, ειδικό γαλάζιο χρώμα, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την εμφάνισή της.

Φυσικά, από μια τέτοια βελτιωτική πρόταση δεν θα μπορούσε να μείνει απείραχτος και ο κινητήρας, ο οποίος αυξάνει την ισχύ του κατά 63 άλογα φθάνοντας στα 479, ενώ παράλληλα, ανεβάζει και τη ροπή του στα 710 Nm (+100 Nm).

Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό, με νέα πανάκριβα δέρματα για τα καθίσματα, άφθονα ανθρακονήματα στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το τιμόνι, αλλά και νέα αλουμινένια πεταλιέρα.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει μια μοναδική Mercedes G-Class, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν την πιο off-road έκδοση του μοντέλου, με μια ακόμη πιο διαφορετική –και πανάκριβη– παρουσία.
TAG