Σας αρέσει το γκολφ; Η Mercedes παρουσιάζει το πρώτο της αυτοκινητάκι του γκολφ!

Για πρώτη φορά η Mercedes παρουσιάζει ένα αυτοκινητάκι του γκολφ, με δυναμική εικόνα, αρκετή τεχνολογία και πολυτέλεια.
Η Mercedes, μέσω του τμήματος σχεδίασης Mercedes-Benz Style και σε συνεργασία με την κατασκευάστρια αυτοκινήτων γκολφ Garia, δημιουργεί το πρώτο αυτοκινητάκι του γκολφ που προέρχεται από τη φίρμα με το αστέρι!

Στο αμάξωμα, οι σχεδιαστές της Mercedes προχώρησαν σε
μια μοντέρνα εικόνα, με στοιχεία από τα επιβατικά της φίρμας.
Το νέο δημιούργημα της Mercedes-Benz Style ξεχωρίζει αμέσως με τη σχεδίασή του, η οποία διαθέτει στοιχεία που έχουμε δει και σε επιβατικά οχήματα, όπως π.χ. τα ντιζαϊνάτα εμπρόσθα LED φωτιστικά, το καμπυλόγραμμο παρμπρίζ το οποίο θερμαίνεται, ο πίσω διαχύτης μαζί με την μικρή αεροτομή, αλλά και η οροφή και τα φτερά από ανθρακονήματα.

Το εσωτερικό δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτό ενός
επιβατικού αυτοκινήτου, γεμίζοντας τεχνολογία και πολυτέλεια.
Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια μιας Mercedes μεταφέρεται και στο μοναδικό αυτό αυτοκινητάκι του γκολφ, αφού συναντούμε ακριβό δέρμα στο ενιαίο κάθισμα, επιβατικό τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, ποτηροθήκες, ακριβές ξύλινες επενδύσεις, αλλά και μια μεγάλη, 10 ιντσών οθόνη αφής, που περιλαμβάνει τον πίνακα οργάνων, αλλά και μια σειρά από διάφορες χρήσιμες εφαρμογές για τον παίχτη του... ευγενούς αθλήματος (π.χ. ηλεκτρονική κάρτα σκορ, απεικόνιση του γηπέδου γκολφ κ.α.).

Για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζει μια μπαταρία ιόντων-λιθίου που φορτίζει σε 6 ώρες και παρέχει ενέργεια αυτονομίας 80 χιλιομέτρων, με ταχύτητα έως και 30 χλμ./ώρα.

Στοιχεία όπως η ανάρτηση με διπλά ψαλίδια ή τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, χαρίζουν στο αυτοκινητάκι του γκολφ της Mercedes μια ακόμη πιο κοντινή αίσθηση σε αυτή των επιβατικών της φίρμας, καθιστώντας το ακόμη πιο μοναδικό.
TAG