Ανάκληση ακόμη και για την εξωτική Porsche 918 Spyder!

Αν είσαστε ένας από τους μόλις 918 τυχερούς κατόχους της Porsche 918 Spyder, τότε θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ισχύει μια νέα ανάκληση για το γερμανικό υπέρ-αυτοκίνητό σας, λόγω ενώ πιθανού προβλήματος με τις ζώνες ασφαλείας του!

Σύμφωνα λοιπόν με την Porsche, λόγω λάθους στον επίσημο κατάλογο αξεσουάρ της εταιρείας, μπορούν να τοποθετηθούν σε λάθος θέση οι ειδικές βίδες που συγκρατούν τις ζώνες ασφαλείας και τον προεντατήρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα οι ζώνες σε ένα ατύχημα να βγουν από τη θέση τους.

Η εταιρεία τονίζει ότι δεν είναι ένα ζήτημα που αφορά και τις 918 μονάδες του αυτοκινήτου, αλλά ένα λάθος που προέκυψε από τον επίσημο κατάλογο των αξεσουάρ (και το οποίο έχει έκτοτε διορθωθεί), που μπορεί να μην αφορά και κανένα αυτοκίνητο, ωστόσο για να… έχει το κεφάλι της ήσυχο, ανακαλεί όλες τις 918 Spyder για έλεγχο.

Σε όσες βρεθεί ότι υπάρχει πρόβλημα, θα αντικατασταθούν οι βίδες με αυτές που πρέπει. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ανάκληση που κάνει η Porsche για την 918 Spyder, μιας και η γερμανική εταιρεία έχει πραγματοποιήσει άλλες 3 ανακλήσεις από το 2014 μέχρι και σήμερα για το υπέρ-αυτοκίνητό της.
TAG