Βελτίωση ακόμη και για το ηλεκτρικό Tesla Model S

Πιο «άγρια» εικόνα για το βελτιωμένο ηλεκτρικό Tesla Model S που παρουσίασε η Voltes Design.
Η βρετανική Voltes Design παρουσιάζει τη νέα της βελτιωτική πρόταση για το ηλεκτρικό σεντάν Model S της Tesla, το οποίο του χαρίζει μια πιο δυναμική εξωτερική εικόνα.

Στο εξωτερικό, ξεχωρίζουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα από
ανθρακονήματα και οι νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου.
Η βελτιωτική πρόταση της Voltes έχει βασιστεί πάνω στο προ-ανανέωσης Model S και έχει δημιουργηθεί μαζί με την Larte Design. Ξεχωρίζουμε αρχικά την εμπρόσθια γρίλια της μάσκας, η οποία έχει αλλάξει σχήμα όντας πιο γωνιώδης στις άκρες της. Διακρίνουμε επίσης και το νέο σπόιλερ εμπρός, αλλά και τα καινούργια πλαίσια των αεραγωγών.

Στο πλάι, ξεχωρίζουμε το ανθρακονημάτινο τριγωνικό ένθετο πίσω από τους μπροστινούς τροχούς με το λογότυπο της Tesla, αλλά και τις επίσης ανθρακονημάτινες πλαϊνές ποδιές που φθάνουν μέχρι και πίσω. Πολύ όμορφες είναι οι 10 ακτινών μαύρες ζάντες.

Οι αλλαγές στο βελτιωμένο Model S της Voltes Design ολοκληρώνονται στο πίσω τμήμα με το νέο διαχύτη, που ενσωματώνει στο κέντρο του ένα φως για την ορατότητα στο βρεγμένο α λα F1, αλλά και τη διακριτική αεροτομή. Η βρετανική φίρμα προσφέρει επίσης και μια σειρά από επιλογές για ανθρακονημάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, αλλά και για διάφορα άλλα σχέδια ζαντών.
TAG