Με 308 άλογα το pick-up Chevrolet Colorado

Βελτιωμένη απόδοση, επιδόσεις και καλύτερη οικονομία προσφέρει ο νέος V6 των 308 ίππων του Chevrolet Colorado.
Ενισχύοντας την παρουσία του, το Chevrolet Colorado έρχεται με νέο κινητήρα V6 308 ίππων, αλλά και με νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που βελτιώνουν την απόδοση και την καθημερινή χρήση.

Το αμερικάνικο pick-up εκτός του νέου κινητήρα έλαβε και
ένα καινούργιο αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις.
Ο νέος V6 του Colorado διαθέτει την ίδια χωρητικότητα των 3,6 λίτρων με αυτόν που αντικαθιστά, όμως έχει νέο σύστημα χρονισμού των βαλβίδων, αναβαθμισμένο σύστημα άμεσου ψεκασμού, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιεί την τεχνολογία Απενεργοποίησης των 2 από τους 6 κυλίνδρους για να μειώσει περαιτέρω την κατανάλωση σε συνθήκες ήπιας οδήγησης.

Ο νέος κινητήρας και το κιβώτιο βελτιώνουν και τις επιδόσεις
του Colorado όταν τραβά ένα τρέιλερ ή σε πλήρη φόρτωση.
Μικροβελτιώσεις έχουμε και στην παραγόμενη ισχύ (308 από 305 ίππους στις 6.800 σ.α.λ.), ενώ και η ροπή των 373 Nm στις 4.000 στροφές έρχεται ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με αυτή του προηγούμενου V6 (365 Nm).

Μαζί με τον νέο κινητήρα η Chevrolet προσθέτει το πιο καινούργιο Hydra-Matic αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που έχει το ίδιο βάρος και μέγεθος έναντι του 6τάχυτου αυτόματου που αντικαθιστά. Το νέο κιβώτιο έχει πιο μακριά κλιμάκωση στις τελευταίες του σχέσεις προς όφελος της κατανάλωσης στην εθνική, ενώ παράλληλα προσφέρει γρηγορότερες επιταχύνσεις λόγω των περισσότερων σχέσεων.

Σύμφωνα με τη Chevrolet, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω εκτός της βελτίωσης της απόδοσης και των επιδόσεων, προσφέρει στον ιδιοκτήτη του Colorado περισσότερη δύναμη και «αυτοπεποίθηση» στο τράβηγμα ενός βαριού τρέιλερ, αλλά και πιο ραφιναρισμένη λειτουργία στο ταξίδι.
TAG