Επίσημα στα 375 άλογα το Ford Focus RS!

Η Ford μαζί με την βελτιωτική Mountune παρουσιάζουν το πρώτο επίσημο πακέτο αναβάθμισης για το Ford Focus RS, που αυξάνει την ισχύ του στους 375 ίππους και καθιστά ακόμη πιο γρήγορες τις επιδόσεις του.

Το νέο πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει καινούργιο φίλτρο, νέα σκάστρα και σωληνώσεις και επαναπρογραμματισμένο «εγκέφαλο» για τον 2,3 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα. Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει αύξηση της ισχύος κατά 25 άλογα (375 συνολικά) και της ροπής κατά 40 Nm (510 Nm συνολικά).

Στο πεδίο των επιδόσεων, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται πιο γρήγορο κατά 0,2 δευτερόλεπτα, με το Ford Focus RS να απαιτεί πλέον μόνο 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα διατηρείται στα 266 χλμ./ώρα.

Η νέα αναβάθμιση για το Focus RS απαιτεί μόνο 1,5 ώρα δουλειάς και μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε έμπορο της Ford που συνεργάζεται με την Mountune. Η Ford έχει ανακοινώσει το κόστος της προς το παρόν μόνο για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας (899 λίρες Αγγλίας ή 1.060 ευρω), τονίζοντας ότι διατηρείται η εργοστασιακή εγγύηση.
TAG