Πώς σας φαίνεται αυτό το Audi S8 με carbon μαύρο μεταλλικό αμάξωμα;

Το Audi S8 είναι το κορυφαίο σε επιδόσεις σεντάν της γερμανικής μάρκας και αυτό το μοντέλο των φωτογραφιών, με στοιχεία που έρχονται από το τμήμα Exclusive της Audi, είναι πραγματικά ακαταμάχητο!

Από πλευράς δύναμης, το Audi S8 στην κορυφαία «plus» έκδοσή του, έρχεται με την ισχυρότερη έκδοση του 4λιτρου TFSI βενζινοκινητήρα της γερμανικής εταιρείας, με 605 άλογα ισχύος και κορυφαία ροπή 700 Nm

Το 0-100 χλμ./ώρα είναι απλά εκρηκτικό, αφού ολοκληρώνεται σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα δεν περιορίζεται ηλεκτρονικά, αλλά αντίθετα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.

Εκτός όμως από τη δύναμη και τις επιδόσεις του, το Audi S8 plus των φωτογραφιών ξεχωρίζει αρχικά με την πολύ δυναμική του εμφάνιση, προϊόν όπως προείπαμε της Audi Exclusive. 

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα αμάξωμα σε carbon μαύρο μεταλλικό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με τις πανέμορφες σκουρόχρωμες ζάντες σε 21 ίντσες.

Ακόμη πιο όμορφος είναι ο συνδυασμός στο εσωτερικό του, εκεί όπου η Audi Exclusive έχει συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία το σκούρο μπλε αλκαντάρα και το μαύρο δέρμα, με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες και ραφές στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων, το ταμπλό, τα καθίσματα, το εσωτερικό των θυρών, αλλά και το τούνελ της μετάδοσης.

Ξεχωρίζει ακόμη και ο πορτοκαλί-μαύρος χρωματισμός και των ζωνών ασφαλείας.

Φυσικά, από ένα τέτοιο Audi S8 plus δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα extra ακριβά υλικά, όπως οι ανθρακονημάτινες επενδύσεις στο κέντρο του ταμπλό, αλλά και τα επιπλέον παχιά δέρματα στα καθίσματα και τις πόρτες.

Όσο τέλος για την τιμή του, αυτή δεν είναι γνωστή, ωστόσο είναι δεδομένο ότι με αυτή τη διαμόρφωση, θα πρέπει να μιλάμε για ένα τελικό κόστος το όποιο θα φθάνει τις αρκετές χιλιάδες ευρώ...
TAG