Νέος κομπρεσσοράτος V6 με 340 άλογα για το Range Rover (+video)

Με νέο 3λιτρο V6 βενζινοκινητήρα 340 ίππων από τη Jaguar F-Type έρχεται η ανανεωμένη γενιά του Range Rover.
Η Land Rover παρουσίασε την ανανεωμένη γενιά του Range Rover, στην οποία ξεχωρίζει η προσθήκη στη γκάμα του 3λιτρου V6 βενζινοκινητήρα με κομπρέσσορα από την Jaguar F-Type.

Στη γκάμα ξεχωρίζει και η προσθήκη του SVAutobiography
Dynamic με 550 άλογα και σπορ οδικά χαρακτηριστικά.
Το εν λόγω μοτέρ αποδίδει 340 άλογα ισχύος και 450 Nm ροπής, προσφέροντας ένα αρκετά γρήγορο 0-100 χλμ./ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα στο βαρύ Range Rover, αλλά και δίνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική αγοράς έναντι του 3λιτρου diesel των 258 ίππων.

Το εσωτερικό λαμβάνει περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας,
όπως το προηγμένο infotainment InControl Touch Pro.
Παράλληλα, για τους λάτρεις των επιδόσεων, η Land Rover δημιουργεί τη νέα έκδοση SVAutobiography Dynamic, η οποία λαμβάνει τον 5λιτρο V8 των 550 ίππων από το Range Rover Sport SVR και έρχεται με χαμήλωμα 8 χλστ. και πιο σπορ ανάρτηση, για μια πιο οδηγοκεντρική παρουσία στο δρόμο σε σχέση με το «απλό» SVAutobiography των 510 ίππων.

Εκτός των παραπάνω, η Land Rover προσφέρει πλέον σε όλα τα ανανεωμένα Range Rover μια σειρά από νέες τεχνολογίες ασφαλείας (προηγμένο Σύστημα προειδοποίησης αυτοκινήτου στο τυφλό σημείο, Αυτόματος περιορισμός της ταχύτητας με βάση τα όρια κ.λπ.).

Αντίστοιχα, το νεότερο σύστημα πολυμέσων InControl Touch Pro, με οθόνη αφής 10 ιντσών και δυνατότητα ελέγχου μιας σειράς λειτουργιών του αυτοκινήτου (π.χ. τα θερμαινόμενα-ψυχώμενα καθίσματα) από το smartphone του ιδιοκτήτη, προστίθεται πλέον στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Range Rover.

Δείτε το επίσημο βίντεο του ανανεωμένου Range Rover.

      
TAG