Στην παραγωγή το εκρηκτικό Inferno Exotic Car των 1.400 ίππων!

Με 1.400 άλογα ισχύος, επαναστατικό αμάξωμα και κόστος 1,9 εκατ. ευρώ μπαίνει στην παραγωγή το Inferno Exotic Car.
Το εντυπωσιακό Inferno Exotic Car με 1.400 ίππους και εμφάνιση... δυναμίτη είχε παρουσιαστεί στα τέλη του 2015 σε Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας στο Μεξικό και πλέον, το μοναδικό αυτό supercar θα ξεκινήσει την παραγωγή του χωρίς να αλλάξει τα άκρως εντυπωσιακά δεδομένα του.

Το Inferno αποτελεί μια κοινή προσπάθεια μεταξύ Ιταλών
και Μεξικανών σχεδιαστών, τεχνικών και μηχανικών.
To Inferno (σημαίνει «κόλαση») δημιουργηθεί σε μια συνεργασία μεταξύ Μεξικανών και Ιταλών μηχανικών και τεχνικών, ενώ η άκρως εντυπωσιακή και επιθετική εμφάνισή του αποτελεί προϊόν σχεδίασης του μεξικάνικου σχεδιαστικού οίκου Dozerek αλλά και του Ιταλού Αντόνιο Φερραριόλι, ο οποίος ήταν προηγουμένως στο δυναμικό της Lamborghini, σχεδιάζοντας διάφορα τμήματα των Aventador, Veneno και Reventon Roadster.

Στα χαρακτηριστικά του Inferno περιλαμβάνονται
και τα καινοτόμα υλικά κατασκευής του αμαξώματός του.
Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου συγκαταλέγεται και ο V8 βενζινοκινητήρας του με 1.400 ίππους ισχύος και 1.525 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 395 χλμ./ώρα.

Στην κατασκευή του αμαξώματός του έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό κράμα μετάλλου από ψευδάργυρο, αλουμίνιο και ασήμι, το οποίο έχει τη δυνατότητα να τεντώνεται έως και 100 φορές σε σχέση με το μέγεθός του, προστατεύοντας τους επιβάτες του αυτοκινήτου σε μια σύγκρουση στα ίδια επίπεδα με αυτά ενός θωρακισμένου οχήματος.

Η παραγωγή του Inferno αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες στην Ιταλία, με τα 8 από τα πρώτα 11 μοντέλα που θα κατασκευαστούν να έχουν ήδη πωληθεί σε μια άκρως υψηλή τιμή 1,9 εκατομμυρίων ευρώ. Οι κατασκευαστές του έχουν πλάνα και για άλλα επιπλέον μοντέλα με αντίστοιχα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για το άμεσο μέλλον.

Πηγή: Carbuzz
TAG