Δείτε ένα Jeep με 800 άλογα να κατατροπώνει τους αντιπάλους του!

Με 800 άλογα ισχύος από τον V8 κινητήρα του, αυτό το πορτοκαλί Jeep Grand Cherokee SRT8 δεν έχει αντίπαλο!
Αυτό το Jeep Grand Cherokee SRT8 έρχεται με 800 άλογα και custom turbo kit αξίας 11.500 ευρώ, ενώ ξεχωρίζει και με το χτυπητό πορτοκαλί εξωτερικό του χρωματισμό. Δείτε το στο βίντεο να κερδίζει τους αντιπάλους του σε drag αγώνες στις Η.Π.Α.

Η μετατροπή του V8 κινητήρα κόστισε 11.500 ευρώ και
περιλαμβάνει ένα πλήρες custom turbo kit.
Στην «καρδιά» της βελτίωσης του V8 κινητήρα της Jeep έρχεται μια T4 τουρμπίνα της Borg Warner, που συνδυάζεται με 60 χλστ. wastegate της Turbosmart, μαζί με σκάστρα της Tial. Οι μηχανικοί της AD Motorsportz στο Σικάγο, που είναι υπεύθυνη για την όλη μετατροπή, τοποθέτησαν επίσης μια νέα ανοξείδωτη πολλαπλή, μαζί και με μια νέα εξάτμιση.

Από την όλη βελτίωση δεν θα μπορούσε να λείψει το ανάλογο φίλτρο από την K&N, μαζί με μεγαλύτερα μπεκ και νέο intercooler. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι το εν λόγω Grand Cherokee V8 να αποδίδει 800 άλογα από 392, με αντίστοιχα εκρηκτικές επιδόσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το πορτοκαλί Jeep των 800 ίππων να κερδίζει στην 4Χ4 κατηγορία του κατά τη διάρκεια drag αγώνα (No Prep Grudge) στις Η.Π.Α.

           
TAG