Πισωκίνητο Kia με εντυπωσιακή εμφάνιση για το 2017!

Στην παραγωγή μπαίνει το εντυπωσιακό Kia GT Concept, με πίσω κίνηση και κινητήρες με ισχύ έως και πάνω από 400 άλογα.
Έχουν περάσει 5 χρόνια από την παρουσίαση του GT Concept της Kia στη Φρανκφούρτη το 2011, όμως νέες πληροφορίες από την Νότια Κορέα κάνουν λόγο ότι το 2017 το νέο μοντέλο θα μπει στην παραγωγή όντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε εμφάνιση σεντάν και μάλιστα, με κίνηση στους πίσω τροχούς!

Οι γραμμές του μοντέλου παραγωγής θα έχουν πολλά κοινά με
αυτές του πρωτότυπου, σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το μοντέλο παραγωγής θα έρθει λοιπόν με μια εμφάνιση που θα είναι πολύ κοντά σε αυτή του πρωτότυπου GT, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε ένα 4πορτο αμάξωμα με στοιχεία όμως από κουπέ μοντέλα, ώστε να μπορέσει να θέλξει και όσους αναζητούν ένα παραδοσιακό 2πορτο κουπέ αυτοκίνητο.

Μάλιστα, στόχος της Kia είναι το νέο μοντέλο να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της, συνδυάζοντας όλες τις αρετές τις πίσω κίνησης για να προσφέρει μια πραγματικά σπορ οδική και οδηγική συμπεριφορά. Κατά το λανσάρισμά του το 2017, θα είναι το μοναδικό πισωκίνητο Kia στην Ευρώπη.

Οι πλαϊνές αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες δεν αναμένεται
να ακολουθηθούν και στο μοντέλο παραγωγής.
Στο πεδίο των κινητήρων θα υπάρχουν 4κύλινδρα μοτέρ diesel και βενζίνης, αλλά και στην κορυφή της γκάμας, ο νεότερος V6 Lamda turbo βενζινοκινητήρας των 3,3 λίτρων της Hyundai-Kia. Αναμένεται να ξεπεράσει τους 400 ίππους, ώστε να φέρει για πρώτη φορά σε αντιπαράθεση το αυτοκίνητο με τη BMW M3/M4.

Ως προς την ονομασία του αυτοκινήτου τέλος, αυτή παραμένει ένα μυστήριο αφού η Kia δεν μπορεί να κρατήσει το όνομα «GT» του πρωτότυπου, μιας και δεν ταιριάζει στην τωρινή ονοματολογία των μοντέλων της εταιρείας. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για αυτό το πολύ ενδιαφέρον μοντέλο αναμένουμε να μάθουμε λίγο πριν το λανσάρισμά του την επόμενη χρονιά.

Πηγή: Autocar
TAG