Η ABT αυξάνει στα 380 άλογα την ισχύ του diesel SQ5

Με 380 άλογα και πιο δυναμική εμφάνιση παρουσιάζει η ABT τη νέα της βελτιωτική πρόταση για το Audi SQ5.
Αν οι 340 ίπποι του Audi SQ5 σας φαίνονται λίγοι, τότε η γερμανική ABT έρχεται για να προσφέρει 380 ίππους στο κορυφαίο diesel Audi SUV, αλλάζοντας παράλληλα την ανάρτησή του, αλλά και την εμφάνιση.

Η ABT αλλάζει και την ανάρτηση προσφέροντας ένα πιο σπορ
set-up με ρυθμιζόμενα ελατήρια-αμορτισέρ εμπρός και πίσω.
Ξεκινώντας με τα του κινητήρα, η ABT προσφέρει για το στάνταρ Audi SQ5 των 313 ίππων, αναβάθμιση στα 360 άλογα και παράλληλα αύξηση της ισχύος του στα 700 Nm από 650. Στο ισχυρότερο Audi SQ5 plus με τα 340 άλογα, η δύναμη του bi-turbo 3λιτρου diesel κινητήρα αυξάνεται στα 380 άλογα και η ροπή στα 780 Nm από 700 εργοστασιακά.

Εκτός από τα 380 άλογα της έκδοσης plus, η ABT αυξάνει και
την ισχύ του «απλού» SQ5 στους 360 ίππους από 313.
Εκτός από τον κινητήρα, η πρόταση της ABT συνοδεύεται και από αλλαγή της ανάρτησης με νέα ρυθμιζόμενη, που μπορεί να μειώσει την απόσταση από το έδαφος στον εμπρός άξονα από 5 έως 30 χλστ. και στον πίσω από 10 έως 35 χλστ.

Φυσικά, έχουμε και την απαραίτητη αισθητική αναβάθμιση, με νέα εμπρός ποδιά και γρίλια, πλαϊνά σπόιλερ, πίσω αεροτομή και διαχύτη, αλλά και φουσκωμένους θόλους τροχούς. Βελτίωση έχουμε ακόμη και στον ήχο, αφού το σύστημα ABT Sound Control κάνει το diesel SQ5 να ακούγεται σαν ένα supercar!

Οι τελικές πινελιές της πρότασης της ABT έρχονται με μια μεγάλη επιλογή από ζάντες σε διαστάσεις 20, 21 και 22 ιντσών, που διατίθενται και σε διάφορους χρωματισμούς, ενώ μπορούν να συνδυαστούν και με υψηλής απόδοσης ελαστικά.
TAG