Η Lamborghini θα διπλασιάσει την παραγωγή της το 2019 για το νέο της SUV

Η Urus που θα παρουσιαστεί το 2018, θα φέρει για πρώτη φορά τη Lamborghini στην κατηγορία των top SUV μοντέλων, με το αυτοκίνητο να αναμένεται να διπλασιάσει την παραγωγή της εταιρείας στα 7.000 αυτοκίνητα το χρόνο.

Το νέο SUV της Lamborghini θα λανσαριστεί μέσα στο 2018, ωστόσο το 2019 που θα είναι και η πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής του, αναμένεται να φέρει περί τις 3.500 πωλήσεις, όσες δηλαδή πουλάνε όλα τα άλλα supercars της εταιρείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της εταιρείας κ. Στέφανο Ντομενικάλι, δεν αποκλείεται τα νούμερα της Urus να είναι ακόμη περισσότερα μιας και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τις Η.Π.Α. και άλλες αγορές για το αυτοκίνητο.

Εν όψει μάλιστα του νέου μοντέλου η Lamborghini αυξάνει κατά 500 τους εργαζομένους της στο εργοστάσιό της στην Sant'Agata Bolognese της Ιταλίας, διπλασιάζοντας το προσωπικό της.

Επίσης, θα αυξηθούν από 132 στους 160 οι επίσημοι dealer της Lamborghini παγκοσμίως, δίνοντας έμφαση στις αγορές εκείνες όπου η Urus αναμένεται να έχει τη μεγαλύτερη απήχηση.
TAG