Αυτή η βελτίωση για τη Lamborghini Aventador είναι από τις πιο πετυχημένες που έχουμε δει!

Η 1016 Industries είναι μια νέα εταιρεία βελτιώσεων που ειδικεύεται στις Lamborghini και πλέον, το νέο της project για την Aventador έρχεται για να τονίσει πετυχημένα την εμφάνιση και την απόδοση της κορυφαίας Lambo.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η δύναμη του ατμοσφαιρικού V12 βενζινοκινητήρα των 6,0 λίτρων της Aventador αυξάνεται από τα 700 στα 790 άλογα, με νέο πρόγραμμα, σπορ καταλύτη, custom εξάτμιση, νέα εισαγωγή και φίλτρα.

Έπειτα, η εξωτερική εμφάνιση τονίζεται με επιτυχία μέσω της προσθήκης ενός πλήρους αεροδυναμικού bodykit από ανθρακονήματα, που αποτελείται από διαχύτη δύο επιπέδων, εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και αποσπώμενα πλαϊνά πτερύγια.

Το bodykit περιλαμβάνει και μια νέα αεροτομή επίσης από ανθρακονήματα, η οποία βελτιώνει την κάθετη δύναμη στις υψηλές ταχύτητες, κρατώντας πιο σταθερό από ποτέ το πίσω μέρος.

Επιπλέον των παραπάνω, η Aventador της 1016 Industries έρχεται και με ειδικής σχεδίασης σκουρόχρωμες ζάντες της ADV.1 σε μέγεθος 22 ιντσών. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αντικατάστασης του καπακιού του V12 κινητήρα με κάτι το διαφορετικό, αλλά και εξατομίκευσης του εσωτερικού, με πολλά νέα τμήματα από ανθρακονήματα.

Ύστερα από όλα τα παραπάνω, η 1016 Industries δεν ανακοινώνει το κόστος των βελτιώσεών της, ωστόσο μόνο και μόνο τα ανθρακονήματα στο αμάξωμα αλλά και στο εσωτερικό της Aventador, αναμένεται να κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ...
TAG