Ανανέωση με νέο εμπρόσθιο μέρος για το Hyundai i10 (+video)

Με πιο μοντέρνα σχεδίαση και νέα εσωτερικά gadgets αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο Hyundai i10.
Η Hyundai θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γενιά του μίνι της μοντέλου i10 στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, με το δημοφιλές αυτοκίνητο να αλλάζει κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του, αλλά και στο εσωτερικό.

Στο αμάξωμα διακρίνονται οι αλλαγμένοι προφυλακτήρες,
ενώ υπάρχουν και νέες ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών.
Στο εμπρός μέρος του Hyundai i10 συναντούμε μια αλλαγμένη γρίλια με μεγαλύτερο ύψος που χαρίζει περισσότερο δυναμισμό, αλλά και συνδυάζεται με δύο νέα προβολάκια ημέρας στα άνω άκρα της. Αλλαγμένο και πιο μοντέρνο design έχει και ο προφυλακτήρας.

Στο πλάι του ανανεωμένου i10 διακρίνουμε τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, ενώ πίσω ο προφυλακτήρας έχει πιο νεανική σχεδίαση και τα φώτα αλλάζουν ελαφρώς τα κρύσταλλά τους.
Η μεγαλύτερη αλλαγή στο εσωτερικό έχει να κάνει με την
νέα οθόνη αφής 7 ιντσών πάνω στην κεντρική κονσόλα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντούμε αρκετές επίσης αλλαγές, με κυριότερη αυτή της παρουσίας μιας μεγάλης (7 ιντσών) οθόνης αφής στο κέντρο του ταμπλό, η οποία θα μπορεί αν συνδυαστεί και με Navi στις πιο ακριβές εκδόσεις, ενώ περιλαμβάνει και συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Νέα έχουμε και στο πεδίο των συστημάτων ασφαλείας, με την Hyundai για πρώτη φορά να προσφέρει σύστημα εμπρόσθιας προειδοποίησης σύγκρουσης, αλλά και σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, που λειτουργούν μέσω μιας νέας εμπρόσθιας κάμερας.

Ως προς τους κινητήρες τέλος, η Hyundai θα προσφέρει και πάλι το i10 με μοτέρ βενζίνης 1,0 και 1,25 λίτρων (66 και 87 ίππων αντίστοιχα), αλλά και με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 4άρι αυτόματο.

Δείτε το πρώτο επίσημο βίντεο του ανανεωμένου Hyundai i10.

       
TAG