Η MAN για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα Van!

Για πρώτη φορά στην ιστορία η MAN παρουσιάζει ένα Van, με το νέο TGE να αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η MAN, γνωστή για τα φορτηγά και λεωφορεία που παράγει, αποφασίζει για πρώτη φορά να εισέλθει και στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών, παρουσιάζοντας το νέο μεσαίο Van TGE που βασίζεται πάνω στο VW Crafter.

Στις κλειστές εκδόσεις του το TGE θα προσφερθεί με τρία
μήκη αμαξώματος, τρία ύψη οροφής και δύο μεταξόνια.
Σε σχέση με το Crafter, το νέο TGE ξεχωρίζει κυρίως με τον σχεδιασμό του στο εμπρός τμήμα, όπου ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα της MAN, τα σχεδόν παραλληλόγραμμα φανάρια και τα πολλά νεύρα σε κάθε επιφάνεια. Στο εσωτερικό, η μόνο διαφορά από το Crafter εντοπίζεται στο διαφορετικής σχεδίασης τιμόνι.

Επιβατικών καταβολών το εσωτερικό του νέου MAN TGE,
το οποίο προέρχεται από το «αδελφό» VW Crafter.
Η MAN, η οποία θυμίζουμε ότι ανήκει στη VW, θα προσφέρει το TGE με μοτέρ 2,0 λίτρων diesel με μονή ή διπλή τουρμπίνα και 102, 122, 140 και 177 ίππους. Η μετάδοση γίνεται στους εμπρός, πίσω ή και σε όλους τους τροχούς, μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή αυτόματου, 8 σχέσεων.

Στα αμαξώματα, το νέο TGE θα προσφερθεί σε Van (κλειστό αμάξωμα), αλλά και σε εκδόσεις καμπίνα-σασί με μονή ή διπλή καμπίνα. Υπάρχουν δύο μεταξόνια, τρία μήκη αμαξώματος  (5.983 χλστ., 6.833 χλστ. και 7.388 χλστ.), αλλά και τρία ύψη οροφής (2.340 χλστ., 2.575 χλστ. και 2.800 χλστ.).

Ο μέγιστος όγκος φόρτωσης φτάνει τα 18,3 κυβικά μέτρα, ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ξεκινά από τους 3,0 τόνους και φτάνει έως τους 5,5 τόνους.

Το νέο MAN TGE θα ξεκινήσει την παραγωγή του τον ερχόμενο Απρίλιο, ώστε από τον Ιούνιο να ξεκινήσει το λανσάρισμά του στις Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ολλανδία, ενώ το φθινόπωρο του 2017 θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
TAG