Έρχεται νέα μάρκα ηλεκτρικών από τη Mercedes για να τεθεί αντιμέτωπη με τη BMW «i»

Επενδύοντας περισσότερο από ποτέ στην ηλεκτροκίνηση, η Mercedes ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα μάρκα ηλεκτρικών μοντέλων.
Η Mercedes δεν θα μπορούσε για πολύ ακόμα να αφήσει τη BMW να παίζει μόνη της στο πεδίο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τη γκάμα «i» μοντέλων και έτσι, ετοιμάζει και αυτή τη δική της ημί-αυτόνομη ηλεκτρική μάρκα.

Η νέα γκάμα των ηλεκτρικών Mercedes θα επηρεαστεί
σχεδιαστικά από το περσινό πρωτότυπο F 015. 
Οι πληροφορίες μας έρχονται από το πρακτορείο Bloomberg και σύμφωνα με αυτές, η Mercedes με τη νέα της μάρκα θα τοποθετηθεί απέναντι όχι μόνο στη BMW, αλλά και στην επέλαση της αμερικάνικης Tesla.

Με βάση πάντα πηγές μέσα από την εταιρεία, η νέα μάρκα της Mercedes θα έχει μια ηλεκτρική γκάμα που θα αποτελείται από 2 SUV αυτοκίνητα και 2 σεντάν μοντέλα. Το πρώτο εκ των δύο SUV αναμένεται να μας το παρουσιάσει η Mercedes στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου.

Σε ό,τι αφορά στην ονομασία της νέας μάρκας, αυτή προς το παρόν δεν έχει επιλεχθεί, όμως σε κάθε περίπτωση η ύπαρξή της αναμένεται να βάλει την εταιρεία γερά στο παιχνίδι του ηλεκτρισμού, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αυτοκίνηση.

Πηγή: Bloomberg
TAG