Νέα pick-up Ford F-150 και Super Duty με πακέτο αισθητικής βελτίωσης STX (+video)

Περισσότερο στυλ χαρίζει στο best-seller pick-up Ford F-150 το νέο αισθητικό πακέτο STX.
Η Ford προσφέρει για το πρώτο σε πωλήσεις επιβατικό των Η.Π.Α., το pick-up F-150 και το κορυφαίο Super Duty, το νέο αισθητικό πακέτο STX που βελτιώνει την εμφάνισή του.

Το πακέτο STX τονίζει την εμφάνιση και του κορυφαίου
pick-up Ford Super Duty, προσθέτοντας extra χρώμιο.
Το νέο Ford F-150 STX διατίθεται στις εκδόσεις SuperCab (μονή καμπίνα) και SuperCrew (διπλή καμπίνα) και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, μαύρη γρίλια στη μάσκα με περίβλημα στην απόχρωση του αμαξώματος, νέες ζάντες 20 ιντσών και αυτοκόλλητα «STX».

Περιλαμβάνονται επίσης φιμέ τζάμια, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment SYNC 3 με 8 ιντσών οθόνη αφής, αλλά και τα σπορ καθίσματα με πολλαπλές ρυθμίσεις.

Στην περίπτωση του Ford Super Duty, το πακέτο STX περιλαμβάνει μια νέα χρωμιωμένη γρίλια, έξτρα χρώμιο στους προφυλακτήρες, νέες ζάντες αλουμινίου, αυτοκόλλητα STX στο αμάξωμα, αλλά και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.

Το νέο πακέτο STX συνδυάζεται στο F-150 με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες (EcoBoost 2,7 και 3,5 λίτρων, 5,0 λτ. V8), αλλά και στο Super Duty με τον V8 βενζινοκινητήρα των 6,2 λίτρων ή τον 6,7 λίτρων diesel.

Δείτε το επίσημο βίντεο της Ford από το νέο STX αισθητικό πακέτο.

     
TAG