Αμερικανός ανταλλάζει το νησί του για μια Porsche 918 Spyder!

Η περιορισμένης παραγωγής κορυφαία Porsche 918 Spyder φαίνεται ότι έχει αποκτήσει πολλούς επίδοξους αγοραστές, αφού ένας από αυτούς, ο κ. Emilio Cirelli, είναι διατεθειμένος να δώσει ένα από τα τρία νησιά που κατέχει για να την αποκτήσει!

Ο κ. Cirelli, κτηματομεσίτης στη Φλόριδα των Η.Π.Α., έχει στην κατοχή του 3 νησιά στην Αμερική και το ένα εξ αυτών, το οποίο βρίσκεται 16 χιλιόμετρα νότια από την Daytona Beach στη Φλόριδα, το προσφέρει ως αντάλλαγμα για την 918 Spyder.

Η αξία του νησιού εκτιμάται στα 1.000.000 δολάρια και σύμφωνα με τον κ. Cirelli, τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταφέρει να το πουλήσει άλλες δύο φορές, όμως το ξαναπήρε πίσω λόγω προβλημάτων με τα χρήματα από τους αγοραστές του.

Μετά από αυτές τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές του και όντας λάτρεις των Porsche (έχει στην κατοχή του μια 911) ο κ. Cirelli αποφάσισε να ανταλλάξει το νησί με την κορυφαία δημιουργία της γερμανικής φίρμας, η παραγωγή της οποίας έχει ολοκληρωθεί από τον περσινό Ιούνιο.

Αν λοιπόν είσαστε ένας από τους 918 ιδιοκτήτες της Porsche 918 Spyder, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την πρόταση του Αμερικανού κτηματομεσίτη, ο οποίος τονίζει ότι το νησί που ανταλλάσσει είναι μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό resort στην περιοχή...

Δείτε την αγγελία του Αμερικανού πατώντας εδώ.
TAG