Καρό Ferrari 512 TR με αυτοκόλλητα της Burberry ή πώς να καταστρέψεις μια Ferrari...

Με καρό μοτίβα της Burberry στο αμάξωμα και κομμένη οροφή παρουσιάζεται η one-off Ferrari 512 TR της Garage Italia Customs.
Η Garage Italia Customs μας έχει δώσει αρκετά ενδιαφέροντα concepts εξατομίκευσης για το Mazda MX-5, την Alfa Romeo 4C ή και το BMW i8, όμως αυτή τη φορά η one-off δημιουργία της για τη Scuderia Baldini βασισμένη πάνω στη Ferrari 512 TR, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι η αγαπημένη μας.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το γυάλινο καπάκι πάνω από
τον 12κύλινδρο κινητήρα της Ferrari 512 TR.
Κατά τη δημιουργία αυτής της μιας και μοναδικής Ferrari οι μηχανικοί της Garage Italia Customs έκοψαν την οροφή, δημιουργώντας την πρώτη κάμπριο 512 TR. Έπειτα, κατά παραγγελία πάντα του πελάτη, τοποθέτησαν σε όλο το αμάξωμα αυτοκόλλητο βινυλίου, σε καρό μοτίβο της Burberry.

Στο εσωτερικό, η ιταλική εταιρεία που παρεμπιπτόντων ανήκει στον Lapo Elkann, εγγονό του ιδρυτή της Fiat, επέλεξε σε συνεννόηση πάντα με τη Scuderia Baldini, κόκκινα δέρματα, που συνδυάζεται με τους ίδιας απόχρωσης εξωτερικούς καθρέπτες.

Η τελική πινελιά δόθηκε με το γυάλινο καπάκι στο πίσω μέρος, το οποίο αφήνει να φανεί σε όλο του το μεγαλείο ο 12κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 4,9 λίτρων της Ferrari, ο οποίος από το εργοστάσιο απέδιδε 428 άλογα ισχύος και 491 Nm ροπής.
TAG