Αυτή η 1 εκατομμυρίου δολαρίων Rolls-Royce με το ξύλο στο αμάξωμα είναι σαν ένα τετράτροχο γιοτ!

Για τους λάτρεις της υπέρ-πολυτέλειας, ο Αμερικανός σχεδιαστής Eddie Sotto δημιουργεί τη νέα Rolls-Royce Wraith Regatta με ξύλινες επενδύσεις στο αμάξωμα και ακόμη πιο πολυτελές εσωτερικό.

Ο Sotto, ο οποίος ήταν ο Αντιπρόεδρος του Σχεδιαστικούς Τμήματος της Walt Disney, επέλεξε για τη Wraith Regatta ειδικό ξύλο που χρησιμοποιείται στα κλασσικά γιοτ και το χρησιμοποιεί στο καπό, την οροφή και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα θα προσελκύσει τους λάτρεις των ακριβών ιστιοπλοϊκών, με τον Sotto να τονίζει ότι ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της Wraith Regatta μπορεί να επιλέξει μεταξύ μιας μεγάλης ποικιλίας διαφορετικών χρωματισμών του ξύλου.

Εκτός από το αμάξωμα, στο εσωτερικό υπάρχει επίσης άφθονο ξύλο πάνω στο ταμπλό και τις επενδύσεις των θυρών, μαζί με διάφορα ναυτικά μοτίβα. Και εδώ, σε συνεργασία με την Καλιφορνέζικη εταιρεία Aria Group, ο ιδιοκτήτης μπορεί να εξατομικεύσει πλήρως τη Rolls του.

Ως προς το κόστος τέλος όλων των παραπάνω, αυτό υπολογίζεται σε λίγο πάνω από τα 1 εκατομμύριο δολάρια, ένα ποσόν που ανεβαίνει αρκετά με οποιεσδήποτε περαιτέρω προσθήκες. Για αυτούς πάντως που είναι... υπεράνω χρημάτων, ο Sotto έχει δημιουργήσει και ένα business jet βασισμένο στο Embraer Lineage 1000E με το ίδιο ακριβώς μοτίβο και κόστος ούτε λίγο ούτε πολύ 83 εκατομμυρίων δολαρίων.
TAG