Μια μοναδική Alfa Romeo 4C με… δέρμα φιδιού!

Με αμάξωμα που θυμίζει δέρμα φιδιού παρουσιάζεται η Alfa Romeo 4C από την Garage Italia Customs.
Η Garage Italia Customs δημιουργεί μια Alfa Romeo 4C με περιτύλιγμα που μοιάζει με δέρμα φιδιού, ώστε να εορταστεί το λανσάρισμα των περιορισμένης παραγωγής ποδοσφαιρικών παπουτσιών Adidas Ace 2016 Deadly!

Αυτή η 4C δημιουργήθηκε για να εορταστεί το λανσάρισμα
των ποδοσφαιρικών παπουτσιών Adidas Ace 2016 Deadly.
Τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια της Adidas ξεχωρίζουν με την εξωτερική τους σχεδίαση και κυρίως τα χρώματά τους, που τα κάνουν να δείχνουν λες και έχουν δέρμα φιδιού!

Εμπνευστής τους είναι ο Λάπο Ελκάν, εγγονός του ιδρυτή της Fiat κ. Gianni Agnelli, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της Garage Italia Customs, που δημιούργησε την ξεχωριστή Alfa Romeo 4C.

Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκόλλητο βινυλίου που καλύπτει όλο το αμάξωμα του ιταλικού κουπέ και το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από τα παπούτσια της Adidas, κάνοντας την 4C να δείχνει ότι «φοράει» δέρμα φιδιού.

Από εκεί και πέρα, αλλαγές δεν έχουμε στο αυτοκίνητο, το οποίο διατηρεί τον 1,75 λτ. turbo βενζινοκινητήρα των 240 ίππων. Σε συνδυασμό με το πολύ χαμηλό βάρος (895 κιλά), οι επιδόσεις είναι πολύ γρήγορες, αφού για το 0-100 χλμ./ώρα η 4C απαιτεί μόνο 4,5 δλ.
TAG