Έρχεται με 500 άλογα η νέα BMW X4 M!

Η BMW ετοιμάζει μια νέα super έκδοση από το M Division για την crossover-coupe X4, με τη νέα BMW X4 M να αναμένεται σε δύο χρόνια από σήμερα, έχοντας μοτέρ 500 ίππων και εκρηκτικές επιδόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η νέα BMW X4 M θα ακολουθήσει το 2018 τοο λανσάρισμα της X3 M που θα παρουσιαστεί λίγο διάστημα πριν από αυτή, ενώ θα βασιστεί στην τωρινή γενιά της X4.

Ο κινητήρας της θα είναι ο 3λιτρος 6κύλινδρος S55 twin-turbo των BMW M3 και Μ4, έχοντας ισχύ που θα αγγίζει τα 500 άλογα, όπως ακριβώς στη συλλεκτική BMW M4 GTS. Είναι δεδομένο ότι η δύναμη αυτή θα στέλνεται και στους 4 τροχούς του αυτοκινήτου.

Φυσικά, εκτός από τον κινητήρα η BMW θα προσδώσει στη νέα X4 M ένα πιο επιθετικό design, με τονισμένους θόλους, αεροτομές, νέους προφυλακτήρες και πλαϊνά σπόιλερ, ενώ και στο εσωτερικό θα υπάρχουν οι απαραίτητες σπορ βελτιώσεις.

Σε ό,τι αφορά στους αντιπάλους της, η νέα BMW X4 M θα τεθεί αντιμέτωπη με την πιο «hardcore» έκδοση της Mercedes GLC Coupe, τη νέα Mercedes-AMG GLC 63 Coupe, η οποία εξελίσσεται από τη Mercedes με 500 άλογα και τετρακίνηση.
TAG