Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Με 750 άλογα και super εμφάνιση η Porsche 911 Stinger GTR!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές Porsche 911 παγκοσμίως δημιουργεί η ρώσικη TopCar, παρουσιάζοντας τη νέα 911 Stinger GTR.
Η ρώσικη TopCar παρουσίασε επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας τη νέα 911 Stinger GTR, με αγωνιστική εμφάνιση που θυμίζει την 911 GT3 RS και αυξημένη δύναμη 750 ίππων.

Η 911 Stinger GTR της TopCar βασίζεται πάνω στην
Porsche 911 Turbo S, έχοντας 750 άλογα ισχύος από 580.
Η νέα 911 Stinger GTR βασίζεται πάνω στην Porsche 911 Turbo S και φέρει μια βελτιωμένη έκδοση του 3,8 λίτρων biturbo κινητήρα της Porsche, με 750 άλογα από 580 εργοστασιακά.

Παράλληλα, εντελώς νέα είναι η εξάτμιση, υπάρχουν ενισχυμένα φρένα που σταματούν αποφασιστικά το αυτοκίνητο, ενώ και η ανάρτηση έχει αλλάξει, χαμηλώνοντας την απόσταση από το έδαφος.

Η εξωτερική εμφάνιση της 911 Turbo S τονίζεται μέσω της
παρουσίας ενός πλήρως bodykit από ανθρακονήματα.
Αισθητικά, η TopCar έχει αντικαταστήσει τους προφυλακτήρες στο αμάξωμα, έχει προσθέσει νέες πλαϊνές ποδιές, αλλά και «φουσκωμένους» θόλους για τους τροχούς, τονίζοντας την εμφάνιση της 911 Turbo S. Όλα τα παραπάνω φτιάχνονται από ανθρακονήματα.

Από ανθρακονήματα πάντως υπάρχουν και ένα νέο καπό, εισαγωγές στο πλάι, αλλά και μια νέα σταθερή πίσω αεροτομή, που μπορεί να συνδυαστεί με την ενεργή εργοστασιακή. Η τελική πινελιά δίνεται από τους ελαφριούς ADV.1 τροχούς σε σκούρο ασημί χρώμα, που συνδυάζονται με ελαστικά υψηλής απόδοσης.

Φυσικά και εκτός όλων των παραπάνω, η TopCar ανακοινώνει ότι οι σχεδιαστές της μπορούν να διαφοροποιήσουν ακόμη περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση της 911 Stinger και να την εξατομικεύσουν, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο.