Δείτε μια Alfa Romeo 4C θηρίο με 600 άλογα και μνημειώδη αεροτομή! (video)

Αυτή η Alfa Romeo 4C φτιάχτηκε στην Ιταλία για να πάρει μέρος στο επίσημο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και με 600 άλογα, αλλά και εμφάνιση-τέρας, κλέβει τις εντυπώσεις από όπου και εάν περνά.

Η αγωνιστική Alfa Romeo 4C φτιάχτηκε από την Picchio Racing για λογαριασμό του Marco Gramenzi, ο οποίος λίγο πριν την ντεμπουτάρει στο επίσημο Πρωτάθλημα Αναβάσεων της Ιταλίας την επόμενη χρονιά, πήρε μέρος μαζί της στον αγώνα Trofeo Vallecomoncia, όπου άφησε με ανοιχτό στόμα τους θεατές.

Το αυτοκίνητο έχει δεχτεί μια σειρά από ειδικές μετατροπές, αφού πάνω στο αμάξωμα της Alfa Romeo 4C έχει τοποθετηθεί μια από τις μεγαλύτερες αεροτομές που έχουμε δει σε αγωνιστικό, η οποία συνδυάζεται με έναν τεραστίων διαστάσεων διαχύτη, φροντίζοντας να κρατά πειστικά το αυτοκίνητο στο έδαφος.

Επίσης, υπάρχει και ένα πλήρες bodykit, ειδικά αγωνιστικά ελαστικά, ενώ και ο 1,75 λίτρων turbo κινητήρας της Alfa Romeo έχει βελτιωθεί πλήρως, ώστε να προσφέρει 600 άλογα ισχύος στις 8.200 σ.α.λ. και ροπή 580 Nm στις 7.500 σ.α.λ.

Μετά από αυτά το μόνο που έχει μείνει από την ορίτζιναλ Alfa Romeo 4C είναι το ανθρακονημάτινο πλαίσιο, αλλά και κάποια από τα εξωτερικά πάνελ του αμαξώματος...

Δείτε σε δράση την μοναδική αυτή Alfa Romeo 4C.

       
TAG