Βελτιωμένο Audi R8 Carbon Edition είναι πραγματικά μοναδικό!

Κατασκευασμένο σε 10 μόνο μονάδες και ειδικά για την αγορά της Αυστραλίας, το Audi R8 Carbon Edition προηγούμενης γενιάς ήταν έτσι κι αλλιώς μια συλλεκτική έκδοση του γερμανικού supercar, την οποία όπως καθιστά ακόμη πιο μοναδική η βελτίωση από τον οίκο Heasman Steering.

Ο αυστραλιανός βελτιωτής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση κυρίως στη βελτίωση της εμφάνισης και των οδικών χαρακτηριστικών του R8 Carbon Edition, χωρίς να επεμβαίνει στον V8 βενζινοκινητήρα των 420 ίππων του supercar της Audi.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την ανάρτηση και την προσθήκη της ρυθμιζόμενης ανάρτησης KW Variant 3, η οποία χαμηλώνει αρκετά την απόσταση του R8 από το έδαφος. Παράλληλα, η Heasman Steering τοποθετεί και σύστημα ανύψωσης HSL4 για να μπορεί να περνάει το αυτοκίνητο από σαμαράκια, εισόδους γκαράζ κ.λπ.

Έπειτα, στο πίσω μέρος του Audi R8 Carbon Edition τοποθετείται και μια νέα σπορ εξάτμιση της FI, η οποία διαθέτει ελεγχόμενα από το εσωτερικό κλαπέτα, για να μπορεί ο οδηγός να ρυθμίζει τον παραγόμενο ήχο ανάλογα με τις συνθήκες.

Η τελευταία αλλαγή έχει να κάνει με την τοποθέτηση σφυρήλατων ζαντών 20 ιντσών της Trofeo σε σκούρα απόχρωση με πορτοκαλί περίμετρο, οι οποίες συνδυάζονται με επίσης πορτοκαλί βαμμένες δαγκάνες για τα φρένα.

Το τελικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω αλλαγών και βελτιώσεων προσδίδει στο Audi R8 Carbon Edition μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση, ανανεώνοντας την παρουσία του συλλεκτικού αυτού R8.
TAG