Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα σειρά DS Performance Line για πιο σπορτίφ εμφάνιση και περισσότερη πολυτέλεια

Την διαφορετική εμφάνιση των μοντέλων της DS τονίζουν οι νέες ειδικές εκδόσεις Performance Line (φωτό: DS 3).
Η γαλλική DS παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Performance Line για τα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5, οι οποίες προσφέρουν περισσότερο σπορτίφ εμφάνιση, αλλά και αναβαθμισμένη πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζει η διαφορετικού χρώματος οροφή, αλλά
και οι νέες ζάντες, μαζί με νέους καθρέπτες και λογότυπα.
Για τις εκδόσεις Performance Line η DS εξέλιξε ένα δίχρωμο αμάξωμα με μαύρη οροφή και επιλογή μεταξύ επτά χρωμάτων για το υπόλοιπο αμάξωμα του DS 3, έξι για το DS 4 και πέντε για το DS 5.

Επίσης, υπάρχουν νέες μεγάλες μαύρες γυαλιστερές ζάντες με κόκκινο κεντρικό λογότυπο DS, αλλά και τρεις μικρές ρίγες σε χρυσό, κόκκινο και λευκό στους καθρέπτες και την πίσω αεροτομή, μαζί με νέα λογότυπα «DS Perfromance Line» στο καπό και τα πλαϊνά.
Η νέα σειρά Performance Line μπορεί να συνδυαστεί με όλους
τους κινητήρες των μοντέλων της DS (φωτό: DS 5).

Εσωτερικά, η DS αναβαθμίζει την όλη ατμόσφαιρα με νέες επενδύσεις ειδικού υφάσματος ή επιλογή για 2 διαφορετικά δέρματα, που συνδυάζονται με σπορτίφ ραφές. Υπάρχουν νέα μεταλλικά ένθετα, αλλά και LED φωτισμός.

Στους κινητήρες, οι εκδόσεις DS Performance Line συνδυάζονται με τους βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων PureTech (turbo) 110 PS (DS 3) και 130 PS (DS 3, DS 4), αλλά και με τους 1,6 THP turbo των 165 και 210 ίππων (DS 4, DS 5). Στο ντίζελ υπάρχουν οι 1,6 BlueHDI των 100 (DS 3) και 120 ίππων (DS 3, DS 4), αλλά και οι 2λιτροι BlueHDI με 150 και 180 ίππους (DS 4, DS 5).