Νέα σειρά DS Performance Line για πιο σπορτίφ εμφάνιση και περισσότερη πολυτέλεια

Η γαλλική DS παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Performance Line για τα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5, οι οποίες προσφέρουν περισσότερο σπορτίφ εμφάνιση, αλλά και αναβαθμισμένη πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Για τις εκδόσεις Performance Line η DS εξέλιξε ένα δίχρωμο αμάξωμα με μαύρη οροφή και επιλογή μεταξύ επτά χρωμάτων για το υπόλοιπο αμάξωμα του DS 3, έξι για το DS 4 και πέντε για το DS 5.

Επίσης, υπάρχουν νέες μεγάλες μαύρες γυαλιστερές ζάντες με κόκκινο κεντρικό λογότυπο DS, αλλά και τρεις μικρές ρίγες σε χρυσό, κόκκινο και λευκό στους καθρέπτες και την πίσω αεροτομή, μαζί με νέα λογότυπα «DS Perfromance Line» στο καπό και τα πλαϊνά.

Εσωτερικά, η DS αναβαθμίζει την όλη ατμόσφαιρα με νέες επενδύσεις ειδικού υφάσματος ή επιλογή για 2 διαφορετικά δέρματα, που συνδυάζονται με σπορτίφ ραφές. Υπάρχουν νέα μεταλλικά ένθετα, αλλά και LED φωτισμός.

Στους κινητήρες, οι εκδόσεις DS Performance Line συνδυάζονται με τους βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων PureTech (turbo) 110 PS (DS 3) και 130 PS (DS 3, DS 4), αλλά και με τους 1,6 THP turbo των 165 και 210 ίππων (DS 4, DS 5). Στο ντίζελ υπάρχουν οι 1,6 BlueHDI των 100 (DS 3) και 120 ίππων (DS 3, DS 4), αλλά και οι 2λιτροι BlueHDI με 150 και 180 ίππους (DS 4, DS 5).
TAG