Η VW ανακαλεί 30.000 αυτοκίνητα με Φυσικό αέριο για πιθανή σκουριά στις δεξαμενές καυσίμου!

Ένα νέο πρόγραμμα ανάκλησης ανακοίνωσε η VW πανευρωπαϊκώς, το οποίο αφορά σε σχεδόν 30.000 αυτοκίνητα με Φυσικό αέριο (CNG) που μπορεί να έχουν εμφανίσει σκουριά στις δεξαμενές τους.

Ουσιαστικά, το ζήτημα σύμφωνα με την ανάκληση, αφορά στην αδυναμία της VW και των dealer της να ελέγξουν σωστά για σκουριά τις δεξαμενές Φυσικού αερίου των αυτοκινήτων, με την εταιρεία να προχωρά στο πρόγραμμα ανάκλησης για να αντικαταστήσει τις δεξαμενές σε όποιες διαπιστωθεί πρόβλημα.

Στο όλο πρόγραμμα της ανάκλησης εμπλέκονται τα VW Caddy, Passat και Touran CNG της περιόδου 2006 έως και 2010. Ειδικά για το Touran CNG, η εταιρεία αναφέρει ότι μέχρι την αντικατάσταση, καλό θα ήταν οι ιδιοκτήτες τους να τα οδηγούν μόνο στη λειτουργία βενζίνης και όχι στο Φυσικό αέριο, γιατί υπάρχει κίνδυνος ακόμη και έκρηξης!

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν από τη VW για να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους σε κάποιον εκ των εμπόρων-επισκευαστών της εταιρείας, ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και να αντικατασταθούν οι δεξαμενές εφόσον κριθεί αναγκαίο.
TAG