Βελτιωμένο Audi RS7 με 745 άλογα και επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές μιας Lamborghini Huracan!

Παρά τον μάλλον κακόγουστο εξωτερικό του χρωματισμό, αυτό το Audi RS7 που ετοίμασε η  γερμανική PP-Performance βγάζει 745 άλογα και βάζει κάτω τα ισχυρότερα supercars του πλανήτη.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η PP-Performance επενέβη στον 4λιτρο twin-turbo V8 της Audi, προσφέροντας μεταξύ άλλων ένα νέο πρόγραμμα, σπορ φίλτρο αέρος της BMC, νέα downpipes, αλλά και full εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, η οποία μεταξύ άλλων είναι και ελαφρύτερη κατά 8,1 κιλά σε σχέση με την εργοστασιακή, ενώ συνδυάζεται με carbon απολήξεις.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η ισχύς του 4λιτρού V8 του Audi RS7 να αυξηθεί από τους 560 στους 745 ίππους, με τη ροπή να εκτοξεύεται στα 1.008 Nm από 700 του εργοστασιακού μοντέλου.

Στο πεδίο των επιδόσεων, η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 325 χλμ./ώρα, το 0-100 χλμ./ώρα υπολογίζεται σε κάτω από 3,0 δευτερόλεπτα, ενώ για το μίλι (επιτάχυνση 0-400 μέτρα), το βελτιωμένο αυτό RS7 απαιτεί μόνο 10,6 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας χρόνο αντίστοιχο με αυτόν της Lamborghini Huracan, του Audi R8 V10 Plus ή ακόμη και της Ferrari 488 GTB!

Εκτός πάντως από τον κινητήρα, το βελτιωμένο Audi RS7 ξεχωρίζει και με την εξωτερική μεμβράνη βινυλίου «Sparkling Berry», τις 21 ιντσών δίχρωμες ζάντες της Schmidt, την αγωνιστική ανάρτηση της KW, αλλά και τα ενισχυμένα φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

Όσο τέλος για το κόστος όλων των παραπάνω, χωρίς την εξάτμιση και τις ζάντες, η PP-Performance κοστολογεί τις βελτιώσεις της στα 8.700 ευρώ, ενώ εφόσον προστεθούν και αυτά, τότε ανεβαίνουμε στα 14.000 ευρώ.
TAG