H νέα Flying Spur W12 S είναι η γρηγορότερη λιμουζίνα Bentley στην ιστορία!

Η Bentley αποκάλυψε τη νέα Flying Spur W12 S, η οποία έρχεται με 635 άλογα ισχύος και 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα, για να καταγραφεί στην ιστορία ως η γρηγορότερη 4πορτη Bentley.

Υπεύθυνος για την κίνηση της νέας top Flying Spur είναι ο W12 6λιτρος twin-turbo βενζινοκινητήρας της Bentley, ο οποίος έχει απόδοση 635 ίππων και ροπή 820 Nm, η οποία είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 στροφές.

Όλη αυτή η δύναμη είναι ικανή να κινήσει σε εκρηκτικούς ρυθμούς τη βαριά βρετανική λιμουζίνα, χαρίζοντάς της ένα 0-100 χλμ./ώρα 4,5 δευτερολέπτων, αλλά και τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα.

Η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς της Flying Spur μέσω συστήματος τετρακίνησης που μοιράζει τη ροπή κατά 40:60 εμπρός-πίσω, ενώ έχει αλλάξει η ανάρτηση για να συνδυάσει πιο σπορτίφ οδικά χαρακτηριστικά, με την απαράμιλλη άνεση της λιμουζίνας της Bentley.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Bentley προσφέρει στην W12 S μια σειρά από σκουρόχρωμες στιλιστικές λεπτομέρειες στη μάσκα, καθώς και στα κρύσταλλα και τα περιμετρικά των φώτων, ενώ υπάρχει νέος διαχύτης και προαιρετικά τμήματα από ανθρακονήματα. Οι ζάντες είναι μαύρες, 21 ιντσών και με 7 ακτίνες, ενώ προαιρετικά υπάρχει και σχέδιο με 5 ακτίνες.

Εσωτερικά, η κορυφαία Flying Spur συνδυάζει το μαύρο με το καφέ και διαθέτει ειδικά λογότυπα W12 S, ενώ παράλληλα εφοδιάζεται με ένα νέο τριάκτινο τιμόνι, αλλά και τα ακριβότερα δυνατά δέρματα.

Η νέα Bentley Flying Spur W12 S θα είναι έτοιμη για διάθεση στις αγορές στα τέλη του έτους.
TAG