Έρχεται με πάνω από 550 άλογα η πιο «καυτή» Mercedes C-Class! (+video)

Η Μercedes ετοιμάζει τη νέα κορυφαία έκδοση της C-Class Coupe, με εντυπωσιακή εμφάνιση και V8 Biturbo μοτέρ με πάνω από 550 ίππους, η οποία θα αποτελέσει μια από τις πιο «καυτές» C-Class που έχουν φτιαχτεί ποτέ!

Η νέα Mercedes-AMG C 63 R Coupe «πιάστηκε» σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες και βίντεο να πραγματοποιεί τα τελικά τεστ εξέλιξής της και, σύμφωνα με αυτές, διακρίνουμε τις μετατροπές στο αμάξωμά της, που θα της χαρίσουν μια πιο επιθετική παρουσία.

Εκτός λοιπόν από το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις καινούργιες εισαγωγές, τις πλαϊνές ποδιές και τον νέο πίσω διαχύτη με τις διπλές εξατμίσεις, στις φωτογραφίες βγάζει μάτι η τεραστίων διαστάσεων πίσω σταθερή αεροτομή, η οποία χαρίζει στο αυτοκίνητο μια «αύρα» από αγωνιστικό μοντέλο.

Ως προς τον κινητήρα τώρα, με βάση πάντα αυτές τις φωτογραφίες είναι ορατό το ταμπελάκι που αναγράφει «V8 Biturbo» στα πλαϊνά του αυτοκινήτου. Κατά συνέπεια, αναμένουμε τον γνωστό 4λιτρο V8 biturbo της Mercedes-AMG κάτω από το καπό της νέας «καυτής» C-Class Coupe.

Από πλευράς ισχύος, η Mercedes-AMG μπορεί να επιλέξει είτε την έκδοση με τους 557 ίππους της νέας Mercedes-AMG GT C Roadster, είτε την ακόμη πιο ισχυρή επιλογή με 585 άλογα της Mercedes-AMG GT R. Σε κάθε περίπτωση, όποια και από τις δύο εκδοχές επιλεγεί, θα είναι σίγουρο ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά εκρηκτικό νέο κουπέ.

Ως προς τέλος στο πότε την αναμένουμε, είναι σίγουρο ότι μέσα στο 2017 η Mercedes θα βάλει στην παραγωγή το νέο της μοντέλο. Το ζήτημα είναι εάν η νέα C 63 R Coupe αποτελέσει μια limited edition έκδοση στα πρότυπα της προηγούμενης C 63 Black Series, έναντι μιας «κανονικής» επιλογής που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της Mercedes C-Class.

Πηγή: Motor1

Δείτε το βίντεο από τις δοκιμές της Mercedes-AMG C 63 R Coupe στο Νίρμπουργκρινγκ.

       
TAG