Η Ferrari F12 της Bengala είναι ένα απίστευτο εξωτικό αυτοκίνητο!

Ο ισπανικός σχεδιαστικός οίκος της Bengala παρουσιάζει την F12 Caballeria, η οποία βασίζεται πάνω στη Ferrari F12 και ξεχωρίζει με την εμφάνισή της, τα υλικά κατασκευής αλλά και την μοναδικότητά της.

Η Bengala θα κατασκευάσει μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι μόνο 10 F12 Caballeria που έχουν ήδη πωληθεί, χωρίς πάντως η ισπανική εταιρεία να αποκαλύπτει την τιμή κάθε μιας εξ αυτών.

Σχεδιαστικά, η Bengala πατώντας πάνω στις γραμμές της Ferrari F12 δημιουργεί ένα πολύ επιθετικό supercar, προσφέροντας στο ιταλικό μοντέλο μια σειρά από έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα κατασκευασμένα αποκλειστικά από ανθρακονήματα.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η γραμμές της Caballeria έχουν εμπνευστεί από τα αγωνιστικά της Ferrari στο Πρωτάθλημα GT3 και αυτό αν μη τι άλλο είναι ορατό και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Από εκεί και πέρα, στο πεδίο των επιδόσεων αναμένεται το νέο bodykit και οι διάφορες προσθήκες από ανθρακονήματα να μειώσουν το βάρος της F12, κάτι που σημαίνει ότι αναμένουμε πιο γρήγορες επιταχύνσεις και γενικά, πιο εκρηκτική απόδοση.

Εμείς, θυμίζουμε ότι από το εργοστάσιο η Ferrari F12 φέρει έναν V12 κινητήρα βενζίνης 6,3 λίτρων με απόδοση 740 ίππων. Το 0-100 έρχεται σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 8,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.
TAG