Νέο pick-up GMC Sierra HD All Terrain X με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες

Η αμερικάνικη GMC παρουσιάζει τη νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής All Terrain X για το Sierra HD, δημιουργώντας έτσι την πιο ικανή εκτός δρόμου εκδοχή του κορυφαίου της pick-up.

Η νέα έκδοση του Sierra HD έρχεται για να ακολουθήσει τα χνάρια της αντίστοιχης έκδοσης του «απλού» GMC Sierra και, από πλευράς κινητήρα, μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 6λιτρο V8 βενζινοκινητήρα των 360 ίππων της GM, είτε με τον ολοκαίνουργιο V8 6,6 λίτρων turbodiesel των 445 ίππων και 1.234 (!) Nm ροπής.

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει με την τονισμένη εξωτερική του εμφάνιση που περιλαμβάνει μια ειδική γρίλια εμπρός στο χρώμα του αμαξώματος, μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με off road ελαστικά 275/65 R18 Goodyear Duratrac, LED φώτα οροφής, μαύρα πλαϊνά σκαλοπάτια και μπάρα στην καρότσα, αλλά και νέους μαύρους καθρέπτες.

Η επιλογή των χρωμάτων του αμαξώματος θα είναι μόνο σε μαύρο ή λευκό, ενώ υπάρχουν και μια σειρά από έξτρα αξεσουάρ όπως ειδική off road ανάρτηση, προστατευτικές ποδιές για το κάτω μέρος του Sierra και πολλά άλλα.

Στο εσωτερικό, η GMC προσθέτει το σύστημα infotainment IntelliLink με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εκκίνησης κινητήρα από απόσταση, ρυθμιζόμενα πεντάλ, αλλά και δερμάτινα, θερμαινόμενα καθίσματα.
TAG