Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το Suzuki Jimny με ρετρό αύρα

Με χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα και πλούσιο εξοπλισμό, το νέο Suzuki Jimny Shinsei θα κατασκευαστεί σε μόνο 100 μονάδες.
Έχοντας συμπληρώσει 18 ολόκληρα χρόνια στην αγορά το Suzuki Jimny συνεχίζει αγέρωχο την πορεία του και πλέον, η ιαπωνική φίρμα δημιουργεί την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Shinsei, η οποία αποτείνει φόρο τιμής στο Suzuki LJ20 της δεκαετίας του '70.

Στο αμάξωμα του Jimny Shinsei ξεχωρίζουν και οι μαύρες
ζάντες των 15 ιντσών, που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση.
Η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Jimny θα κατασκευαστεί σε μόνο 100 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν στην αγορά της Ιταλίας με αυξημένη τιμή 23.000 ευρώ.

Το νέο μοντέλο χαρακτηρίζεται αρχικά από το κίτρινο εξωτερικό του χρώμα που συνδυάζεται με λευκό στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τους καθρέπτες, νέα καλύμματα εμπρός φώτων, αλλά και με μαύρες ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών.

Το εσωτερικό διαθέτει κίτρινες λεπτομέρειες, δερμάτινο σαλόνι,
αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment της Pioneer.
Στο εσωτερικό, συναντούμε και εδώ κίτρινες επενδύσεις στην κονσόλα και τους αεραγωγούς, ενώ υπάρχει ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment της Pioneer με οθόνη αφής 6,2 ιντσών, Bluetooth, Navi, αλλά και πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης με smartphones

Στην πολυτέλεια του θαλάμου συμβάλει και το δερμάτινο σαλόνι, το οποίο συνδυάζεται και με δερμάτινο τιμόνι. Παράλληλα, χαρακτηριστικό στοιχείο του εσωτερικού αποτελεί και η μεγάλων διαστάσεων ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή της Webasto.

Ως προς τον κινητήρα του, το Jimny Shinsei διατηρεί το 1.300άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ των 85 ίππων των υπολοίπων Jimny, το οποίο είναι σε θέση να του χαρίσει απλώς ικανοποιητικές επιδόσεις.