Νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το Suzuki Jimny με ρετρό αύρα

Έχοντας συμπληρώσει 18 ολόκληρα χρόνια στην αγορά το Suzuki Jimny συνεχίζει αγέρωχο την πορεία του και πλέον, η ιαπωνική φίρμα δημιουργεί την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Shinsei, η οποία αποτείνει φόρο τιμής στο Suzuki LJ20 της δεκαετίας του '70.

Η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Jimny θα κατασκευαστεί σε μόνο 100 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν στην αγορά της Ιταλίας με αυξημένη τιμή 23.000 ευρώ.

Το νέο μοντέλο χαρακτηρίζεται αρχικά από το κίτρινο εξωτερικό του χρώμα που συνδυάζεται με λευκό στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τους καθρέπτες, νέα καλύμματα εμπρός φώτων, αλλά και με μαύρες ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών.

Στο εσωτερικό, συναντούμε και εδώ κίτρινες επενδύσεις στην κονσόλα και τους αεραγωγούς, ενώ υπάρχει ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment της Pioneer με οθόνη αφής 6,2 ιντσών, Bluetooth, Navi, αλλά και πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης με smartphones

Στην πολυτέλεια του θαλάμου συμβάλει και το δερμάτινο σαλόνι, το οποίο συνδυάζεται και με δερμάτινο τιμόνι. Παράλληλα, χαρακτηριστικό στοιχείο του εσωτερικού αποτελεί και η μεγάλων διαστάσεων ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή της Webasto.

Ως προς τον κινητήρα του, το Jimny Shinsei διατηρεί το 1.300άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ των 85 ίππων των υπολοίπων Jimny, το οποίο είναι σε θέση να του χαρίσει απλώς ικανοποιητικές επιδόσεις.
TAG